• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: no tos to moc dlouho nevydrzel :D
    Fakt jo? a ja tebe?
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: pac je to tam zabity:)) odstehoval sem se od rodicu..bydlel sem tam 07/2002-05/2008..parkrat sem te videl v autobuse:))
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    NATALIE: je to kousek od Říčan,pěšky asi půl hodiny a hned vedlejší vesnice jsou Babice, kde je teď to gymnázium
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    JUASINHA: to teda nevim kde je :D
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: Jaktoze bejvalej? Jak dlouho si tam bydlel?
    NATALIE
    NATALIE --- ---

DARJUSHKA: Ja tam byla taky o vikendu a prave ze mi to taky rikal tomas... no skoda... sem zvedava co tam ted bude
    OTZ
    OTZ --- ---
    skoda ze tam nebyla rychta na rychte:))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    DARJUSHKA: teda devět let tam pracoval Tomáš; rychta byla v Kolo ještě dýl...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    NATALIE: majitel se rozhodl, že chce investovat do něčeho jinýho... že devět let na jednom místě už ho nebaví... byli jsme tam na poslední večer-v neděli... povídali jsme si s Tomášem (černovlasý číšník) a už má i jinou práci... je to smutný, ale určitě se zase někdo objeví, kdo tam otevře restauraci... Tomáš říkal, že o ničem zatím neví, takže uvidíme...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    v Březí jsem strávila dětství a ještě teď tam mám vlastně příbuzný
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SOPHINKA: no, ricany ti sem asi nakonec dame, aby to byl takovej kruh...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    jo a kdo bydli v nektere z tehlech vesnic at sem napise a dame ho na nastenku
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: tyjo pekne se to tady mnozi...az jsem to necekal :-)

OTZ
    OTZ --- ---
    no nazdar:)) ja sem bejvalej lipanskej:))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    NATALIE: No do Bellovky, kam jinám, vždyť na ni koukám z okna.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BLAAZEN: ja myslela tu zakladku... ale pekne vyliceni chronologickeho chozeni do hospod... ja je ale neznam.. .
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    NATALIE: Jako do hospody ? Na základce na Višeň, poté do Pohádky, občas do Snu a sportbaru v Prioru, ale takových 8 let už v zde do hospody nechodím, není s kým, už tu nikdo známý nebydlí, i když si tu teď jeden známý přestavuje kočárkárnu na byteček (vrací se zpátky z Vinohrad :-)), takže zase začneme :-)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BLAAZEN: tebe ne :) a kam si chodil?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    NATALIE: Jo, teď mě :-) Já tady už skoro nikoho neznám, spolužáci ze základky už povětšinou bydlí jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam