• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: peta je muj spoluzak ze zakladky, katyho znam jen tak od videni a a to nejen z youtube... :D
    nebeskou znam taky jen od videni
    a ten poslewdni podle prezdivky ne...
    TEbe urcite taky budu znat od videni...
    OTZ
    OTZ --- ---
    a jestli znas nebe a frische tak to je provar nejvic:))
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: jezis no jasny sobik je soused a s katym sem chvili delal v teleplanu:)))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    DADULINEK: jestli je postarší (40-50) a má rozbitý brýle, tak jsem s ním jela jednou ve vlaku... byl už podzim, ale on měl kraťasy a přes ty rozbitý brejle si četl noviny...
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    NATALIE: no,jako rok narození 87,ze základky sem vylezla 03-matematická třída,hehe:))kam ty?

no a co týpek co chodí celý rok v takových krátkých kratasech?a furt něco povidá,třeba se vyptává,jestli jako může sedět na koleni děvče na děvčeti,atd..na víc si ted nepamatuju,ale ty kratasy sou hodně specifický:))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    NATALIE: mně to neříkej:] ale jako nechodí úplně špinavej... možná se o něj někdo stará... ale třeba v létě měl šílenou díru na kalhotech v mezinoží... a pod tím měl relativně čistý modrobílý bombarďáky... ne teda že bych se na něj koukala nějak extra dlouho; ale jednou si sednul vedle mě se slovy:"dobrý den slečno..." a pak začal nadávat, tak jsem se kousala do rtu, abych nevyprskla smíchy, nevím, jak by takový blázen reagoval:]
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: hehe no vidis. to me nenapadlo..asi to taky zkusim. jde do toho nekdo semnou?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DARJUSHKA: no on by podle vubec nemel venku sam byt...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: a uz ho dlouho nikdo nevidel? vidis vyslo mu to :)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    OTZ: jjj, ten jezdí občas... teda já spíš jezdim už jenom občas sockou, řekla bych, že tenhle týpek jezdí furt... ale zajímalo by mě, kam jezdí, jestli se třeba potuluje celý den ve městě a pak jede dom...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    wow, tak ten muze bejt zajimavej...

my sme zase tady v dubci meli nakyho chlapa, co se prej pripravoval na setkani s mimozemstanama, tak si vyrobil nejakou helmu nebo co, kde mel hadicky, ktery mely bejt jako dychaci zarizeni a celej byl obalenej igelitem a v ruce mel koste, ktery bylo taky obaleny igelitama, nakejma dratkama atd...

ja ho teda nevidel, ale mamka mi to rikala, ze ho potkavala
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: jé tak plivat sem ho nevidela uz se ani nelekam ale je to celkem podivana koukat se na ty vydeseny lidi :D
    A znas takovy ty benickolipansky lidi jako sobicha, lindu, katyho :D ?
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: no sprostej je..a kdyz se rozjede tak i plive:))
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: ted nevim kteryho myslis... toho postizenyho co rve sproste a napodobuje autobus? :D
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DADULINEK: tam sem chodila taky... jaky ses rocnik?
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    WENOUSH: a kde tam?
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: ti dam pet..asi stopade uz:)) ee houpaci kun ani to kantry mi fakt nechybi..parkrat stacilo:)) neni zac se omlouvat..hele este jezdi v buse ten magor?
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    NATALIE: od 3. třídy na záladku na náměstí až do 9.,střední pak naštěstí v praze:))na gympl by mě asi nikdo nedostal..jinak ted přes zimu tu je nuda,ale v létě,když je hezky,tak je to tu fakt nádherný...příroda,koupání,..:)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DADULINEK: no tak ja tim smerem jezdim taky minimalne... a na skolu si chodilatam?
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    jej Maka?no tam už sem nebyla ani nepamatuju..a ani mě to tam moc netáhne,kdysi sme tam trávili dost času,ale je to tam prostě divný-hnusný,majetelé s tim nic nedělaj,smrad..:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam