• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    THERESA
    THERESA --- ---
    NATALIE: jj to musi bejt :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    THERESA: Jses na nastence :)
    THERESA
    THERESA --- ---
    hlasim se do ricanskyho gheta :)
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    SARKUF: uvidíme...:)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    ja myslim ze se te tady nejakej ricanskej chalan treba ujme.)
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    Moc děkuju všem za odezvy! Konečně jsem se dočkala nějakých odpovědí:) Budu to tam muset prozkoumat a opravdu si najít něco podle mého gusta:)
    Děkuju za tipy... jen kdybych, já ženská:), ještě tušila, kde se jaká hospoda nachází:)
    Ale až všechny prozkoumám, tak vám sem třeba napíšu hitparádu těch, podle mě, nejlepčííích:))
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    jo a pokud mas rad prirodu tak si kup u číňanu vodoucha a muzes zakalit v parku u Švehly :-D
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    jo to je přesně ono,restaurací a hospod je tu mraky,..jako je pizzerka u gymplu,U rytíře,Marta,Anežka,čína..do nečeho bych zakalit prostě nešla,ale na jídlo jo,..jo ještě je tu Rychta-stará a nová,tam se taky popíjí,ale sama sem tam byla jen párkrát...podle toho co hledáš a jakej máš vkus..řekla bych že vybrat se tu dá..ale jestli seš zvyklej na Prahu,tak nevim jestli si tu zvykneš..ale léto je tu fakt nejúžasnější-příroda,voda,zahrádky,žádnej smog,klídek..s flaškou jentak na lavičku kamkoliv..pohoda slunce:))kalby v lese,na louce,u vody..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no vidite jak se to tu pekne rozjelo :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    LOJZIKOVO: ja sem vedel ze se ozves s tim rytirem:)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    dodatek....nemuzem zapomenuut na restauraci "U Rytiře":-p stredni ceny hezkej interier ale docela zakourino(i kdyz v nekurackym salonku to docela de...) pak kdyz mas abstak a jedes do prahy tak je "Lokálka" jasna (asi tak 5m od 1. nastupiste a 10 od druhyho:-p) a pak spoutu dalsich ."Marta" na cernokostelecky, herna "Reno" pod namkem, "Říčanka" na náměstí, "Miláno", "U Lip" (tam se da jit jen se dzbankem:-) "U Jarmařů" (neco jako u lip...) pak je hned docela fajn pod nadražím "U Kozlů" je to tam pekny, ale mam pocit ze me tam nemaj radi:-p no a dalsi a dalsi....jestli znas film Adela jeste nevecerela tak si najmi nekoho jako je komisař Ledvina:-)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    v lete to jisti marvanek! .) Sport - bleee, Balla nekomentuju, Labut fajn putika, Oliva taky dobra hlavne na poradani akci, Maka na vypaleni oci a na vecer bez vzduchu dobrej... chce to projit vsechno a udelat si vlastni nazor

jinak taky dobre vari u Anezky, v Cine na cernoko, italani Maranello u gymplu...
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    takže v Říčanech-moooc hospod,nejlepší sou samozřejmě ty co sou otevřený v létě na zahrádce a také ty u rybníků-třeba Na jurečku-nevyměnila bych za žádnej pražskej pajzl.nejnormálnější je tu asi restaurace U Labutě-mexická restaurace,kam přes den choděj všemožný lidi na jídlo,posedět a večer dost mladý+ o víkendu se tam chlastá..je to tam fajn,hlavně když zná člověk ty lidi(ale jako novej se seznámíš)..hned vedle pak je Maka bar-bar otřesnej i s barmanama..ale v podstatě jediný místo na větší koncerty..který tam mimo jiné skoro nejsou a občas je tam náký techno..nevim,nechodim tam už,ale pobavit se tam dá taky dobře+ sou tam fotbálky a kulec.Pak restaurace Oliva nahoře v Radešovicích-stará část pro štamgasty,novější a hezčí část pro všechny-i na diskošky a koncerty(osobně sem tam dělala akci a narvalo se tam celkem dost lidí)+ je tam zahrádka..na léto asi jedno z nejlepších míst..pak tu sou horší či lepší restaurace..to se asi zeptej konkrétně co chceš,jinak tu na noční víkendový kalby sou dvě diskošky-jedna(Sport) je víc vidlácká,ale popravdě když seš tam se spoustou kamarádů,tak supr místo..přes den restaurace i štamgastí část a druhá Disco Ballagio-název mluví za své-zrenovovaná supr trupr diskoška,kam občas choděj o dost mladší,ale ti většinou kolem 12 vypadnou na poslední vlak a pak prostě rádoby pražská diskotéka-vyšší ceny,pěkný prostředí,gorilí ochranka a nejlepší jít taky s přáteli-no osobně mi tam stačí jít jednou za půl roku..ale všude si užiješ..a pak je tu pár nonstopáču..celkem fajn je hned u zastávky busu K železniční stanici..k obsluze se vyjadřovat nebudu,to at posoudí každej sám až na místě.uff,stačí?:))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ja mu muzu poradit akorat tak dubec...

restaurace tady je jedina prijatelna pizzerie u dubecku. kultura zadna, jen ve spejcharu je obcas nejaka vystava a zabava uz tuplem zadna, maximalne diskoteky pro duchodce take ve spejcharu, nebo zabava tam u skoly dubec
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    ja bych rad poradil ale nemam co hh.... restaurace prochozeny nemam, kultura - Mestske kulturni stredisko labut .) hehe a zabavu bych nak specifikoval:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak mu nekdo ricanskej odpovezte nee? to je teda ochota tady :)
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    Ahoj, jsem tu nováček, v pondělí se budu stěhovat do Říčan, mohli byste mi poradit nějaké tipy..... Restaurace, kultura, zábava atd..? :)
    XKETAMIN
    XKETAMIN --- ---
    vondro vole :) te tam nekdy vezmu si budes mlaskat jak nakej jarda :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    psi zebra na medu? to bych mozna zasel:-D
    XKETAMIN
    XKETAMIN --- ---
    hele ja chodim zrat do pivovarsky, muzou tam i pesosove... a jako treba zebra na medu mmmm nebo losos... kvalitka :D
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BLAAZEN: znám... byla jsem tam x-krát, co se jídla týče vždy jsem jen uždibovala :) co se týče zahrádky, tak ujde... ale mimo mé dotazy co se týče piva, to teda nic moc :D
    ses z uhrinevse?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam