• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    TARIS
    TARIS --- ---
    NATALIE: Možná by stálo za to říct že na Jurečku se otevřela nová restaurace :) .... Dobrý ceny,výberný jídlo,krasný místo...

btw- Jestli jde o ty kola je fajn cesta z říčan na klokočnou ... taková rovinka to je ,jenom ten závěrečnej kopec je šlapák :) ... škoda že se nemohu přidat,nemám kolo ! :o)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: to se mozna zajdu podivat :)

NATALIE: no spis tady v okoli jsou pekny projizdky na kolo :)

neudelame nejakej spolecnej vylet? ja rad jezdim na kole, jen nemam tady v dubci s kym...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Tak sousedé, nějak nám to tady uvadá... Podnikáte nějaké aktivity v okolí?
    Co se sportovních aktivit týče, tak mi tady v kolo máme celkem pěkný tenisový kurty.. .squash je podle mě nejlepší v Říčanech v pavilionu nebo v Dubči.

V kolovratech te´d bude otevřená místo rychty italská restaurace :)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    jo, tak vidíš, tak to znáš tu část crew, kterou já moc neznám:D
    Karel je ID Silencesucks... vídám se s ním ale fakt málo...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    abych to uvedla na pravou míru, těch lidí kolem systémku je víc, ale Karel to tam jakože +- nějak zajišťuje...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    DARJUSHKA: no neznam je osobne...ale znam se nyxove s id deathka :D
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    AZURIT23: tak to znáš tím pádem i Karla:]
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    DARJUSHKA: jasne, kolotoc znam :)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    ty jo, ale je hustý, že ty panoptikální figurky jsou pořád stejný...:D
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    IVUSHA: JO FERDA!!!!!! on se mi vlastně jakože představil, chvíli vedle mě seděl a pak odešel:D
    AZURIT23: Kouzelný kolotoč, jeden komornější systémek jednoho nyxáckého ID...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    DARJUSHKA: to zni na zabavnou party :D a kdo tam hral ten tek?
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    DARJUSHKA: tak ten typ co tančil na stole je Ferda,místní kašpárek,to toho předvedl ještě málo ze svého repertoáru:-) ten klučík v tom uplém triku mě taky fascinoval,ten se tam zřejmě připletl ,páč si myslel že ja tam zase disco......a zbytek v poho Mnichovičáků tam zapadlo......a pokud to byla ta akce jak tam přijeli Říčanský (Dachau,Horty a tak) tak to sem tam byla taky:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DARJUSHKA: no já se válim smíchy:)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    IVUSHA: hah, tak já jsem byla na soukromé kalbě v Mnichovicích v jakémsi zábavním komplexu, kde dole byl bar s fotbálkem a nahoře něco jako disko plácek s lavicema nebo jak bych to měla definovat... s tím, že tam přijel menší systém mého známého a infiltrovali se tam místňáci, což bylo dost krutý...jeden takovej kluk kolem 25 měl skřítkovskou čepici a začal na tekno tancovat na stole, pak s koštětem a nakonec šermoval s do sítě zapojeným UVčkem... pak se osmělili další, co přišli zespoda a jeden blond klučík s emo-patkou v tričku na tělo začal tančit jako já nevim... leader nějaký klučičí kapely á la Lunetic a na závěr, mám pocit že tam fakt snad byl maškarní nebo co... přišla slečna v oděvu flamenco tanečnice a na tek snažil stvořit flamenco kreakce, pohazovala sukní a pak ve snaze zatančit jako gogo tanečnice se ovinula kolem sloupu, podjely jí nohy a strašlivě se natáhla... za celý večer jsem měla jen pár panáků, fakt se mi to nezdálo!!! Takže v Mnichovicích rozhodně nuda není, ale už mě tam nikdo v životě neuvidí:D
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    IVUSHA: tam kde jsem byla nuda nebyla... :) to je fakt..
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    NATALIE: já byla taky v Mnichovicích:-) tam neni nuda
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: v mnichovicich :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    SOPHINKA: tam je nuda kazdej rok
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a co se delo na marvanku?

NATALIE: jakto? a kde jsi byla nakonec?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: taky nakonec ne... :)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    ee zasel sem na marvanek:-)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak co, byl jste nekdo na tech carodejnicich na cisticce v dubci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam