• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: no panečku tam teda bylo narváno :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    kamosi hrajou v tom novym klubu, tak dorazte: [ Bubble breaks / party / 5.9.2009 / CR - Praha - Bublifuck ]
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    ok ;)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    NATALIE: jojo, nezní to špatně...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NATALIE: Navrhuju některej den udělat tam výpravu
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Cau,
    tak oznamuji, ze v uhrinevsi otevreli novy music bar bublifuck. Byla jsem na otviracce a me reference muzou byt jedine kladny... Tocej dobry pivo - krusovice 20 kc, hrali drumík a docela povedenej, prostor taky docela fajnovej, fotbalky...
    Je to naproti kostelu, byvaly pajzl u rosu.
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    tak výpadek na 20min nebyl zas tak hroznej(ale nic příjemnýho)..jo ti hopeři z Kostelce byli celkem zlo,ale ještě horší byla ta revivalová kapela..ale lidi se bavili i tak,což je fajn ;)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DADULINEK: az navypadek proudu a ten hip hop dobry...
    TARIS
    TARIS --- ---
    DADULINEK: Měl jsem tam nasměrováno ,ale nedostal jsem se přes radošovický hřiště,tam jsme to zakempili na celej večer ...
    Hudbu jsme slyšeli a dokonce tam bylo i dobrý pivo :D.
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    tak jak ste se pobavili na Staráku?co sem koukala,tak lidi byli dost na plech..a hraní ve 3 ráno bylo velice osvěžující,uff :))..ale bylo tam fajn,prý do příště pořešej lidi na bar,tak to za rok bude snad víc v pohodě..
    TARIS
    TARIS --- ---
    AVALON_CZ: Na pravé straně černokostelecké směr kutná hora u čínský restaurace :))
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DADULINEK: jj když bude čas a nálada, tak to je jasný :)
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    TARIS: no a nejen po cestě :)) snad vyjde počasí,na ty sporty je to potřeba a teda při koncertě bych to taky brala!

AVALON_CZ: co vim v Říčanech,tak celkem slušný květinářství jsou minimálně 2 na Černokostelecký a jedno na Masarykově náměstí co je Mestek..sou tu i další,ale bud nicmoc,nebo nevim kde přesněji..
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ahoj, máte tip na najaký pěkný květinářství? Jde mi o pugét růží..
    TARIS
    TARIS --- ---
    DADULINEK: To zas bude po cestě k hájovně nablito :D
    THERESA
    THERESA --- ---
    by mně po prvnim rocniku tyhle akce nenapadlo ze to bude mit takovej uspech a tak nadejny pokracovani ! .)
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    tak kdo to ještě neví,tak 8.8. se koná Starák fest #5 na Starém koupališti v Říčanech,akce kde hrajou spíše z Říčan a okolí,dále se uskuteční turnaje v nohejbalu,ping pongu,stolním fotbálku a kámen nůžky :) tak kdo nemá co dělat at dorazí,událost je zde
    [ Starák fest 5 / festival / 8.8.2009 - Říčany - Staré koupaliště ]
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    mate nekdo nejakou vhodnou fotku do zahlavi? popr. navrhy co tam dat?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: no hele, ja nedavno (mesic, dva), kdyz jsem sel domu, tak jsem slysel muziku a bylo mi jasny ze to je od cisticky, tak jsem tam sel a nejaka party, ale prijeli tam policajti a muselo se to vypnout...a to tam meli nejaky ctyri 15" basy + nejaky stredovejsky...a byla to opravdu privat party...

takze to tam na vic akci moc nevidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam