• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BUTCHER: tak ok, ja bych to dal nejradeji v sobotu, ale to sqs maj akci... ale tam asi nemaj moc akci ne v bublifuku?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    FREETEKK: ja jen rikam, ze je tech novostaveb tady spoustu... a to je. S tim ze jsou drazsi to uz je jina no.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BUTCHER: to jo, ale za par let..v necem musim bydelt ze jo

NATALIE: tak mi najdi novostavbu 2+kk do 2.7 mega

AZURIT23: to same co jsem psal natalii..navic domecek za tuhle cenu fakt nesezenes
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    AZURIT23: hele pravidelnost neznameno, ze tam budou muset bejt vsichni, taky delame mejdany, jezdim po republice, takze hodne vikendu vynecham, tak navrhnete datum nejaky, jo a s tema gramofonama je to v pytli, ja ted mam jen jeden technics a mixak politej pivem, takze to neni to pravy orechovy
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    NATALIE: oki věřim .-) ........ já tam teda ještě ani nebyl takže musim nejdřív "očíhnout" prostor .-)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NATALIE: ani nejsem zase takovej citlivka, ale kdyby tam byla jina podobna hospoda, kde by ty lidi byli vlidnejsi, asi se presunu tam ... to je spis uz takova profesni zkusenost, mozna by tam nemeli tak hulit, protoze tam opravdu vypadaj vsichni nejak ospale .)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    FAUSTEKK: no rikal, ze je nevytahl uz takovou dobu, tak kdyz slavil narozky tak je tam pritahl a uz je tam nechal.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak mohli by jsme tam neco vymyslet...

Ale s pravidelnosti to moc nevidim, pac nevim kdy budeme mit mejdany...

Jo a nemam gramofony, ani mix...mate je nekdo?
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    NATALIE: aha sem si to myslel že tam jirka strčil ty svoje bedny .-) mno kdyžtak něco vezmem my to nejni problém ........
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: jsou 4 barmani a jen jeden je mistni ostatni jsou traky z prahy...
    Asi ses spis nejaka citlivka ;)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    FAUSTEKK: ale ten tam normalne jirko vubec neni... kazdej vikend tam hraje nekdo bud cizi nebo jiri nebo ted tam hral taky nekdo z uhru takovy mensi kluci...
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NATALIE: chvily bude trvat, nez si na me zvyknou, asi sem tim centrem prahy uz tak trochu nacachl a oni to ze me cejti .)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: mno já hip hap hop nemůžu od přírody (nic proti ale jak píšeš - přesně tenhle přístup mi dost vadí)

jinak já sem tek, tribe, hc :-) ..... prostě squadra speciale sound
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: hip hop tam moc normalne nehraje, ty bedny jsou pujceny od jednoho kluka a jsou docela stary, zpocatku tam nebylo nic
    ( FAUSTEKK: jsou vrubla)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: hele to se ti asi jen zdalo, nejakej blbej den... nevim co myslis "tou jejich hudbou" ale vim, ze to tak rozhodne neni :)
    a ani to s tema cizakama, fakt nr, jeste jsem tam nezazila ze by na nekoho byli neprijemny nebo ze by meli nejaky problem s hudbou.
    Leda ze bys ty byl extremne nesympaticky a to treba vyvolalo jejich reakci, ale to snad nebudes.
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    AZURIT23: ja chci, abych se tam hlavne nenudil, takze sem pro kazdou zabavu
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    FAUSTEKK: jako zadna slava, kdyz sem koukal co tam maj postaveny, tak sem se trochu pousmal, basy, stredy a zase basy :), ale atmoska by tam mohla bejt dobra hospodska, vubec se nebranim pravidelnym vecirkum, ten jejich hip hop me tam vcera doslova zkolil po par pivech a panacich :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BUTCHER: jo hraju klacky...ale par brejku a hip hopu mam...tak by jsme tam neco mohli uskutecnit, pokud chces...
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NATALIE: s noidem prdel nahodou, tam byl s brachou ... no hele trochu mi pripada, ze kluci za tim barem tu jejich hudbu berou moc vazne :) .. jsou trochu uzavreny a to by nemeli bejt, pokud chteji vest takovy podnik, vydelek ti nedelaj jenom mistni stamgasti, k ostatnim se chovaj jako k cizakum, "nezajima, tahni"
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: mno sem přemejšlel že bysme tam s klukama taky přes zimu zahráli .-) .... se kdyžtak časem dohodnem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam