• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    AZURIT23: na strankach nejaky mestsky casti

BUTCHER: uvidime no, zatim to hlavne potrebuju koupit :)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    FREETEKK: penize delaji penize, kdyz to budes umet prodat, tak za 5 melounu to das, musis si vybrat jen tu spravnou lokalitu a ten spravnej cas, kdy to prodas
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    FREETEKK: no, nejak tak to vidim :D a kde jsi to nasel?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BUTCHER: no to si zase nemyslim, ale trochu vic by to mohlo byt :)

AZURIT23: pise se ze az bude stat D a prodlouzene A, takze tak 10 let min :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BUTCHER: jasnacka, to je taky dobry reseni :)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    AZURIT23: z zadneho a ze vsech, ja jsem takovy potulny harmonikar, doma se citim v sapitu
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    FREETEKK: ale tak to bude buhvi kdy...
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    FREETEKK: ty jses troskar ze? :) to prodas dvojnasobne
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    AZURIT23: no nekecej, to jsem ani nevedel, to by bylo super :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    FREETEKK: no za par let to prodas podle me za vic na stopero...ted se stavi fakt jak o zivot v okoli prahy...a taky je v planu stavet metro do petrovic, coz podle me cenu taky dost ovlivni
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BUTCHER: a ty jsi z jakeho soundu?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ja to predevsim beru jako dobrou investici, pac za 3M to prodam i za par lat
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no ja jsem taky pro 3 djs, tam to stejne konci brzo ne?

FAUSTEKK: jo, 16.10. by slo a je to patek? mozna bych volil radeji sobotu...

a s technics souhlasim :) ja jen ze jsem koukal ze v posledni dobe hraje hodne tek sound na vestax...
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    FAUSTEKK: at nas tam pak neni moc, prece jenom na jeden vecer bohate staci 3 djove i ve dvou se to da krasne zvladnout
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    AZURIT23: vestax nebrat .-) jedině technics Technics 1210 MG5 :-)

navrhuju teda 16.10.2009 - to zatím nic nemám ....... dál zatim nevim pže je nás víc a každej něco řeší takže .......
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    FAUSTEKK: dneska uz si kazdej radsi na svym zlatym vejci sedi, nez, aby ho prodal ... je to tezky no, 20-30km od phy si za dva melouny koupis statek jak krava, 10 km od phy po tobe chteji 3-5 milionu jen za 4+1 se zahradou, dneska stoji nejvic penez lokalita, satelitovy boom tomu taky moc neprospiva, za nekolik let je kolem prahy tolik satelitnich mestecek, ze uz se radime v evrope mezi predni prznitele zivotniho prostredi. misto toho, aby jsme opravovali zchatraly domy, radeji si koupime novy. ja uz mam ve svy domovine barak, v pze bych si chtel koupit jen nejaky maly schmeichel kabinet :)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: mám stejný názor ..... akorát tady v okolí už je to dost těžký něco sehnat :-( ..... taky hledám a stále ne a ne něco najít :-/
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak sem nahodte vsichni terminy kdy mate uz akci a vymyslime nejakej termin

ja:

24.10.
    20.11.
    28.11.
    nekdy na prelomu mesicu
    19.12.
    25.12.
    19.2.

no a prenosky, to je na nic, ale mozna kamarad by mi je pujcil kdybych mu dal nejaky huleni...

a co odposlech? maji tam?

FAUSTEKK: nehrajete doufam na vestaxy? :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BUTCHER: hmm, tak to mas uplne pravdu..nicmene ja bohuzel nejsem tak zdatny v techhle technickych oborech :( to vis, panelak, gympl, vejska ti moc takovych dovednosti do zivota neda (pokud se o to teda clovek nezajima)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    FREETEKK: kamos bydli v jednom tom pitkovickym, jak rikas 3,5 mega, byt je to docela fajn, ale taky se toho pusti casem, ja osobne bych sel do starsiho baracku, opravil bych si ho a hned by se mi tam zilo lepe, ja tyhle byty na klic nerad, co si dneska neudelas nemas a jakmile nastane nejaky problem, musis volat opravare, elektrikare, montery, pac nevis jak je co zkonstruovany
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    NATALIE: jj, to ja vim ze jich je v okoli pomerne hodne, ale vsechno to leze pres 3M..jeste ty pitkovice by se daly, ale tam je nahovno spojeni, byt ve 3. patre bez vytahu a extramne maly kuchynsky kout, takze nebrat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam