• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    OTZ: vole ty radsi zacni posilovat a nedelej ze sebe manicku, jednou te nekdo postrasi a tobe uz se nechce do lese, vy ste s dasou uplne stejny :)) ... pro spravnou vec nekdy musi tect krev, doufam, ze ne ta moje .)
    OTZ
    OTZ --- ---
    cipico uz tam nejdu
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    OTZ: bud my a nebo oni, jen mam divnej pocit z toho, jak by se tam zachovalo okoli, jestli by se k nim pridali a nebo by nam treba pomohli, pac se tam s nima vybavovali i barmani, coz me trochu zarazilo a nejak sem se prestal citit bezpecne, kazdopadne me osobne se tam vyhybali a kdyz si chteli pohladit psa, tak sem jim rekl v zadnym pripade, jen upozornuju na to, ze se tam takovy lidi objevili, meli tam sebou jeste nejaky holky, ktery se k nim radsi nehlasili, no nevim, pro me to jsou kostata a kdybych tam mel nejakymu z nich vymlatit zuby, tak to s chuti udelam, ale nebudu ten prvni agresor, ale zfetovanou manicku ze sebe taky nenecham delat
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUTCHER: si mel zacit hajlovat s nima ale levou a pullitrem v ruce a trochu je ocakat:) a na Marus kecy nemeli jo? ne me uz takly napadlo kdy tam vlezou dyt je to jenom otazka casu..nechapu proc to neni na mriz a zvonek
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TARIS: Nebo někam ještě dál, třeba doprdele!
    TARIS
    TARIS --- ---
    FAUSTEKK: To nám říčanákům teda přeješ hezký věci ...já bych je poslal spíš ještě někam dál do lesa...třeba nedvězí :D .

BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    hlavne no fear
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BUTCHER: tak to jsem asi ten pravej adept...sakra
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    sou to zakomplexovaný ubožáci
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    AZURIT23: minimalne s zeleznou pesti a nebo ve vetsim poctu, oni vyhledavaj slaby clanky
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hmm, tak to asi nebude nejlepsi napad tam chodit s dreadama
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FAUSTEKK: Tady byla pruda vždy, jednou mě hnali od velký prahy až k žiďáku kurvy
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: supr tohle prostě miluju :-(( ........ ať zalezou do říčan do baladža a nepruděj - mi je tam taky prudit nechodíme
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    tak damy a panove, do naseho oblibeneho bublifucku zavitali ted v sobotu mistni krovaci, hned ve dverich zazneli jejich hlasy ve smyslu, smrdi vam to tu fetaci ... pak probehlo par heilovacich scen, par vrazednych pohledu na kolem sedici, trochu se asi snazili zastrasit, nicmene, proti me a mymu psovi radeji nic nemeli, coz chapu, asi by sme je ohlodali az na kost, ale radim vam dejte si pozor, kdyz sme odchazeli, prisel tam pry znamyho kamarad,samozrejme, ze sam a dostal na budku
    KSIXAOR
    KSIXAOR --- ---
    smím sem i já z křeslic ? :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    morava je daleko..
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    OTZ: jj svatá pravda .... a když tedy alkoholici tak dobrá zpráva: na moravě nejlepší úroda - palírny nestíhaj :-))
    OTZ
    OTZ --- ---
    v tyhle dobe nic divnyho:)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: :-)) trochu víc
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    a nejste vy trochu alkoholici?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam