• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: nn nebyli tam a ani moc nebyvaji... jako show to byla paradni... a klucina kteryho si odveli byl slovak a byl tu asi nacerno... kazdopadne mel asi pesek... pochybuju, ze to bylo vse kvuli nemu. jen nahodna navsteva :)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NATALIE: hezky pekne ! to se nam to dejou veci pod okny ... tam snad nehrozi, ze by tam chodili nezletilci nebo jo? ... docela pech, ale zase na druhou stranu se to dalo ocekavat no
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Tak včera jsem zašla do bublifucku na pívo řešit silvestr... a kolem devátý si tam na pochodovalo asi 8 policajtů(i státní) rozestoupili se po prostoru. jeden stal u vchodu a kontroloval ty co chodili na zachod.... vybrali obcanky a jeden s nima asi na 20minut odesel a vsichni rozestoupeny ruce zza paskem stali a cekali... koukali na hru kulecniku, jsk popijime....
    pak nam je zas rozdali a odvedli si nejakyho kluka...
    no zajimavy...
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    INSEQUI: jj ten je uhřiněveskej .... ptal sem se těch četníků .-) proč maj proboha ofrouda ..... tak mi vysvětlily že pro případ že by někoho naháněli v okolí vodice, nadýmače, podlesáku atd. .... že tam často patrolujou pže tam úkáčka a podobní pracanti východního bloku choděj např. pytlačit atd. ........
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Toho Land Rovera vídam u nás na pumpě, choděj tam na kafe a žvanit po nocích.
    OTZ
    OTZ --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BUTCHER: Taky jsem koukal že místní měšťáci mají policejní hummer H3 to musí být docela výdělečnej podnik.

Jo a docela mě dostali systémem placenýho parkování na novym náměstí, nejvíc vtipný je že místo 5 min zdarma máš základní sazbu asi 5kč a po pěti minutách se zvedá na 50 myslim... posledně když jsem viděl tu frontu na poště, tak jsem si říkal že to asi dost vynáší.
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    INSEQUI: to je normalni, u nich se podpory ve smyslu toho problemu nikdy nedockas, nebo aspon na ne neni spoleh .. ja vcera videl u normy docela drsnej zakrok jednoho policajta na bezdomovce .. sice pravda nemaji zadny pravo oxidovat hned pred vchodem obchodu, ale jako mestak nema pravo napadat jakyhokoli cloveka, navic kdyz ta osoba neohrozuje bezpeci jinych osob .. pak se do tebe pusti skupinka nacku a policajti jenom koukaj
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BUTCHER: Právě že moc ne, já vyhledávam inteligentnější společnost. Vytočil mě teda ten přístup policajtů.
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    INSEQUI: tak to je ta cast kam moc nechodim .. 25 neni zrovna moc vysokej vek, to vetsina tehle ubozaku jeste nema ani rozum ..vzdycky je treba vyhodnotit situaci, jestli ma cenu si spinit ruce a nebo ne .. oni si idealistycky mysli, ze si svoje mesto ubrani pred tridnimi neprateli, coz jsou v tomto pripade dredari, vlasaci a lidi, co vypadaji trochu jinak ... sam proti tomu nic nezmuzes no, clovek nesmi mit hlavne strach .. pokud je potkavas casto, nejakou tu obranu si porid .. teleskop a staci prastit jednoho, zbytek se rozutece :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BUTCHER:Byla to ta starší generace, myslim že jsou 25 a víc, pár jich znam ze základky. Tak tohle se svojí postavou nedam, leda bych u sebe nosil nějakou železnou tyč a toho prvního s ní umlátil, Jsou o dost větší. Bylo to u pivovarský
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    INSEQUI: kolik jim tak mohlo bejt? .. prijde mi, ze to je jen skupinka mistnich debilku, vytahnes zeleznou pest, jednomu napalis a ty dalsi toho radsi nechaj, aby jim nahodou pak doma rodice nevynadali ... ale je hezky videt, jak se sdruzujou, pac vi, ze by jako jednotlivci dokazali uplny hovno ... kde to bylo?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: vzdyt jsou vsude... to by si musel mit permanentni doprovod :)
    KRACHLE
    KRACHLE --- ---
    Ahoj, nevíte někdo o nějaký akcičce na Praze východ? třeba v Říčanech?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    INSEQUI: protoze mam dready a jeste k tomu takovy vyraznejsi :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AZURIT23: Proč myslíš? Tady v UH jich bylo vždycky dost, nevim jak teď ale pamatuju si že se to slejzalo u velký prahy. Já sem k nám moc nechodim, nějak mě to nikde nevzalo, měl jsem docela rád zelený údolí Orange byla neskutečná díra a jinak to tu je smá hospoda pro starší generaci, párkrát jsem byl posedět u Olivera.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    INSEQUI: hmm, tak to by ze me meli srandu na celej rok, kdyby me potkali :))

takze odted jezdim do uhrinevsi jen pokud me bude butcher vyzvedavat a doprovazet domu :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AZURIT23: U nás v UH, mam dlouhý vlasy a měl jsem na sobě mikinu Volcom a černej šátek okolo krku, takže hned řeči že mam troufalej sestřih a že mi to vzadu utrhnou a taková klasika.

NATALIE: Celkem měl to nasralo, banda si tam prozpěvuje o cikánech, baníku, polácích, no prostě takový ty jejich vodrhovačky, přijedou policajti a začnou se tam s něma veselit, fakt demence.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    INSEQUI: jako bychom nevedeli co je vetsina policajtu zac :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam