• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    NATALIE: tak tajemství jsou od toho aby se vyzrazovala ne? :-))) .... mno pokud je to top secret tak nic no ...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    FAUSTEKK: to je tajný ;P
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    FAUSTEKK: nedostanete
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: jaká kauta cross? ... more info please - kdyžtak do pošty aby sme nedostali vybanánováno :-)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    no jo... jeli, nic jinyho nam uz nejelo. Ale zijem, tak dobry ;)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    vy jste jeli s tema blaznama jo ? :)))
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: jo to jo no... to me taky prekvapilo.
    :D
    Nechal jo? Ja mam pocit, ze jsme tam zas nechali tu tasku co tam šárka zapomněla. Ani nevim. Držela jsem se pevně sedačky auta a nikam se nedívala :D
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NATALIE: treba ta kauza cross ... tyjo sotva sem to dopsal, uz sem musel bezet na hajzl, ty krusky to je zlo ... jinak sem tam tu vecu nakonec nechal
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: jaky? jinak teda aspirin je mym kamaradem dneska..
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    jsme se vcera pekne hvizdli, zmenil bych toto auditko na uhrinevsky zpitky, aneb jednou tydne sraz u piva ... a jeste i docela zajimavy informace jsme se vcera dozvedeli
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    mno já dělal řidičák v říčanech a nejvíc v klidu .... ale už je to cca 10let.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23:ne už ne, dělala jsem ji loni v prosinci myslím, nebo v lednu... tak nějak
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: a mela jsi v tu dobu dready?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: ja delala oboje na bohdalci teda...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: jj nonostop tam sem to delala taky...
    OTZ
    OTZ --- ---
    Ja delal ridicak pres autoskolu nonstop na hajich, jezdil sem s p. Haucnerem coz byl klidar nejvetsi a na zkouskach sme meli mimoprazskyho tzn. docela tolerantniho komisare, dostal sem to na prvni pokus a pak se behem 9 mesicu trikrat malem zabil, z cehoz 2x na useku lipany-benice (bacha na to tam kde to clovek zna nedava tolik pozor) a jednou me sejmul nemec v praze. tolik z me dosavadni ridicske kariery:)

jinak Eriku ty si byl vecer v tom BF? Cekal sem kolem 9h u pivovarsky na kamose a videl nejakyho typka jak vybeh na chvili se psem ven na ulici ale na tu dalku sem nepoznal jestli ste to opravdu vy dva:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: testy mam pocit taky bud delat na bohdalci, ale jizdy na hajich...no, snad to dopadne ok
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: ja delala testy i jizdy na bohdalci a dedci to byli, ale někteří pěkně nabručený teda :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: no, delam to cely na chodove...

a komisari jsou na prahu stejny, ty jsi to delala na p4, takze budu mit treba toho samyho, podle toho kteryho chytnu...a autoskolaka mam praveze nejlepsiho

a prej ty komisari, ktery budu mit asi ja, jsou zrovna dedci, ktery jdou v lednu do duchodu :D
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: jo? asi jak který...
    já dělala na hájích a nic moc teda, měla jsem dost divnou autoškolačku :)
    a jízdy děláš kde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam