• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    OTZ
    OTZ --- ---
    no jako nesměj se mi jí chtěj odprásknout..naštěstí se zatim pokaždý vrátila
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: :D
    OTZ
    OTZ --- ---
    náhodou mě ta zima baví:) a jaro je za dveřma:) btw nepotkali ste bígla někdo?:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a ja jsem z ty zimy uz tak skleslej, ze se mi ani nechce nic psat :))
    OTZ
    OTZ --- ---
    neni čas se vykecávat čejek je buď v práci nebo pije vino v parku:)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    pekne nam to tady pomira....
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUCKOWSKI: dokud jí něco nepřejede nebo někdo nezastřelí..když je venku dýl jak hodinu tak už sem nervozní
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    OTZ: pokud se vrací, tak je to OK
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUCKOWSKI: no..už je zase pryč..obden si chodí ven..ale vrací se..ovšem plot je zadělanej tak nevim kde našla skulinku
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    OTZ: gratulace - sice nemám rád filmový happyendy, ale tenhle se mi líbí
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: pěkný číslo to jo:))
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: tak ještě že se vrátila... pěkná, roztomilá :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    OTZ: TAK SE SAMA VRÁTILA FRAJERKA, DALA SI NOČNÍ VYCHÁZKU A VYPADÁ SPOKOJENĚ..TYWE:))
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUTCHER: jojo klidne potrebuju ted na par dni brigadu..ale min. za 70/hodinu nebo aspon za jidlo:)

JINAK PROSIMVÁS UTEK MI PES TADY Z BARÁKU V LIPANECH (dneska odpol. kolem jedný, nebyl sem doma a dověděl se to až v šest večer, nejradši bych tady všechny seřezal ze demenci a neschopnost:(( ), JMENUJE SE BETYNKA, JE TO ROČNÍ FENKA BÍGLA, DOCELA PLACHÁ TAKŽE OPATRNĚ KDYBY STE JÍ NÁHODOU VIDĚLI POTKALI SLYŠELI O NÍ NEBO DOKONCE CHYTILI TAK DEJTE VĚDĚT NA TEL. 775613603 PŘÍPADNĚ DO POŠTY ZA JAKOUKOLIV INFORMACI I TŘEBA NEPŘÍZNIVOU (kdyby našli přejetou nebo zmrzlou..) BUDU VDĚČNEJ DÍKY.

FOTO:

BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    chtel bych to mit uz tenhle tyden za sebou, ale v tyhle zime to bude docela vomrd .. hele alesovo rodina vlastni jeden postarsi baracek .. je to kousek od toho skateovyho hriste, velka zahrada, ja budu v patre v pokoji s balkonem, vic zatim nevim .. no a vidis, ses ozval, tak te hned zaukoluju :-))
    OTZ
    OTZ --- ---
    jak zavidi:))) Eriku kdy se stehujes? a kam presne do kol?
    XKETAMIN
    XKETAMIN --- ---
    BUTCHER: ty si gej pojd do pickovic tam te nic dobryho neceka na baraku s dvema nabijeckama...
    OTZ
    OTZ --- ---
    aha tak to jo:) njoy;)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    nezvykle, ale je to tak .. mam tak trochu dovolenou a preci ji nebudu travit v praze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam