• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    OTZ
    OTZ --- ---
    DADULINEK: ne dobry prej uz se nasli
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    OTZ: :( to abych si dala pozor na našeho zrzavobílého kokršpaněla- jestli to má na svědomí nějaký lupič..?
    OTZ
    OTZ --- ---
    přeposílám..ztracený psi v říčanech
    [ POMOZTE NAJÍT DVA KOKRŠPANĚLY! / 23.6.2010 ]
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    LEXAROCKY: hehe, zradlo pro psa zkoumam o dost podrobneji nez to pro nas :D
    LEXAROCKY
    LEXAROCKY --- ---
    Norma :D je proste smradlavej kram, kde je par dobrejch veci...ale i spoustu fakt hnusnejch potravin viz. pecivo a pod. - jo granule pro psy s neznamim obsahem fakt ne e.
    Ale horsi predstavu mam o tech maso - uzeninach co jsou vedle...hygienu na ne :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    dz :D

tak to šardoné za 30 nebylo zlý..
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    OTZ: noon největší teda:-D
    OTZ
    OTZ --- ---
    XKETAMIN: tak ty si sampon:)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    XKETAMIN: to teda:-D
    XKETAMIN
    XKETAMIN --- ---
    SKALPELKA: ja bych si tam nekoupil nikdy nic...
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    OTZ: tam bch pro pejska granule v životě nekoupila
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak sem si ho koupil..to sardone..vypiju dneska vecer nebo zejtra v parku a podam report:)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    OTZ: tak to asi horsi nez krabicak nebude, to mas recht :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak teda jo kdyz to rikate..

INSEQUI: uzeniny? ty maj baleny od svejch dodavatelu, toho bych se nebal..

jako kdyby to tam bylo hyg. zavadny tak to asi zavrou ne

ja sem teda prujem ani nic horsiho z niceho tam jeste nedostal

Zato pes po tech granulich v modrym pousti hrozny smrady ale to je jina kategorie:D

FREETEKK: ja sem prave v pokuseni to (milera a sardone) koupit a ochutnat..horsi nez krabicak to bejt nemuze:)

A reknete mi kde jinde koupite gumidky haribo 300g za 35..kdyz maj obvykle 100g za 20:) nebo ty piskoty pomerancovy mnam..nebo butterkeks za 12..kam se na ne hrabou ty pseudomaslovy susenky od opavie..nebo ledovou cokoladu za 15 (normalne za 30)..branik za 6,50..schogetten za 13..no?

//konec reklamy:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OTZ: Právě ta zelenina, a uzeniny taky nic moc, a pak taky ta zmíněná špína která teda v případě třeba pečiva už neni jen o estetice... rohlík neumyješ než ho budeš jíst.
    Jinak souhlas, Albert je taky tragedie, zvláště v uzeninách který si balej sami a ty nikdy nevíš jak je to starý, resp. jak dlouho se to někde válelo než to nakrájeli a zatavili.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    OTZ: ja ti to neberu, jenom mam zkusenost ze sardone za 3 petky a miler za 4 je spis odpad nez vino :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    NATALIE: to teda:-D tak ono dneska všude nívíš co kupuješ to si nevybereš:-)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: souhlas s
    INSEQUI: a s
    SKALPELKA: je to tam fakt nechutny, ty ceny jsou mozna nizky, ale taky se zamysli proc ze jo... :) a s tim chlastem, tomu bych taky neverila :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    OTZ: ale už nevíš co se děje kdyžtam nejsi. mě to tam přijde docela špína ale to je zase věc názoru
    OTZ
    OTZ --- ---
    LOJZIKOVO: 14.-20.6.

FREETEKK: ale hovno..mocka je leda tak bozkoff..gambrinus asi tezko..sardone nevim nechutnal sem..tokaj je dobrej ten maj normalne za 50..levny neznamena automaticky spatny stejen jako drahy neznamena dobry-dost kokotskej nazor..nebo treba matonku tezko oznacit za mocku a maj ji jenom za 11 ochucenou 1,5 litru..a jinde tezko sezenes 100% ananasovej dzus za 25..nemluve o tom ze treba polsky nebo madarsky potraviny co maj v ablertu a bille za levno maj tady levnejs a hlavne nemecky..ty to nesidej:)

INSEQUI: ale picu ze kvalita pod psa..treba v albertu koupis horsi veci za draz..na prostredi sere pes, ze to maj v krabicich a ne v regalech me nesere.
    a obsluha bych rek ze je lepsi nez jinde, pac tam nechodi tolik lidi tak nejsou pokladni tak nasrany:))

jedinej rozdil je v cene, co jinde nakoupis za 500 tak tady za 350 treba..jako schvalne udelej si srovnavaci nakup

jediny co je obcas napicu je zelenina to jako jo..
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Norma v Uhrinevsi je strasnej obchod, kvalita pod psa, prostredi jeste horsi a obsluha strasna... ale ceny maj nizky, ja radsi jezdim nakupovat jinam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam