• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: uz jsem te tam dal :)

SALADIN: joo pruhonicky park taky nadhera!
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: asi ne...
    SALADIN
    SALADIN --- ---
    AZURIT23: diky, tak to ho nekdy musim prijit prozkoumat. Jinak ja si dost ujizdim na Pruhonickem parku c. 2 (ten za silnici) oproti tomu blize k Pruhonicim tam skoro nikdo neni...
    OTZ
    OTZ --- ---
    v uhříněvsi "U Karla"

btw jaktože na nástěnce nejsou Lipany? PROTEST!!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: dobra otazka - nejake doporuceni na restauraci z okoli? muzem hodit na nastenku nejakej seznam
    OTZ
    OTZ --- ---
    vari nekde v kol dobre?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Tak to je super, to se nekdy prijdu mrknout...

Ja muzu zase podat info o nove restauraci v kolovratech - jidlo nic moc, prostor pekny, ale zlata stara rychta...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SALADIN: jsi tam! akorát to tady docela zkomírá :)

tak přidám nějaké info: u nás v dubči, přímo naproti mému baráku je nově postavená nádherný park - bludiště, cestičky, vyhlídka, potůčky, prostě krásný park

je to za domovem důchodců - u dubečské tvrze

stojí to za to se tam jít podívat! teď je otevřená jen půlka - ještě se dostavuje vinice :)
    SALADIN
    SALADIN --- ---
    cau, poslusne se hlasim z Kreslic
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    OTZ: ví že jsem v tom krámu, stoupnou si před dveřea s ledujou mě kdy konečně vyjdu... štěkaj právě dkyž jsou na vodítku.. jsou to šikovný holky:-)Na to že ten krám je hned u silnice u tramvaje..jsou fakt šikovný že se takhle naučili.Tak oni nezdrhaj jen když honí někoho nebo něco na poli to jsou i na hodinu pryč
    OTZ
    OTZ --- ---
    SKALPELKA: tyjo závist a to nekňučej neštěkaj a nezdrhaj a nelezou za tebou?:)) jak se to dělá?
    OTZ
    OTZ --- ---
    poďte někdo ven..blízko:)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    vždyť to říkám furt, lidi kradou psy na vodítkách....proto už moje holky na vodítko nepoutam před krámy,naučili se čekat sami volně...
    OTZ
    OTZ --- ---
    ty kokos..
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    OTZ: nám ukradli v Mnichovicích 2 velký křížence ovčáka,byli na vodítku před hospodou a než jsme dojedli....našli se druhý den přivázaní pod mostem v Senohrabech
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    PETRPEDROS: můžeš :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Jsem z Mukařova.. Za Říčanama mohu také ???
    OTZ
    OTZ --- ---
    DADULINEK: uprimnou soustrast..
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    DADULINEK: to je mi lito, ale casem uvidis,ze bude chgtit novyho pejska moje rodice to taky rikali ze uz nikdy nechtej psa kdyz nas opustil po 15 letech nas prvni pejsek a ted maj doma dalsiho sice po par letech ale maji
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    add k pejskům, ve středu ta naše kokršpanělka zemřela, řeknu vám, že horší zážitek sem dlouho nezažila - jelikož se to táhlo asi týden a náhradní doktor nevěděl co s ní je, prostě nepila a pak co sme šli k našemu co se vrátil z dovči a viděl jí a pořádně jí vyšetřil, tak řekl, že jiný řešení neni, než injekce...bohužel už si doma asi psa nepořídíme - máti řekla, že už takový peklo při umírání zažít nechce :((( jo Zuzka byla opravdový přítel člověka..bojim se, že ted jak je brutální vedro, tak to zdolá více zvířat :((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam