• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    pokud radeji na dobre pivko na zahradku s necim dobrym a nechcete zadnou kalbu tak sem http://www.u-splavu.cz/
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    FREETEKK: jj, :), rádi bychom okusili místní podnik:)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    uz mam klice a koncem srpna se stehujem, kde je tam nejaky podnik kde se schazi mistni luza?:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    jedem na kolech do hostivaře, přidá se někdo nějak?
    OTZ
    OTZ --- ---
    někdo k vodě? IHNED!! k podlešáku
    OTZ
    OTZ --- ---
    kua v sobotu to vypadá bledě všichni jedou makat a já musim hlídat barák:(
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: tak vezmi party pratel a do ocka :))
    at se hezky zabydlite!
    OTZ
    OTZ --- ---
    v sobotu bude kolaudačka! :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OTZ: Tak vítej v UH :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: To je teda divný. U tatíka na Hájcih nikdy problém nebyl... Ale je možný, že je to kvůli těm suchům, který teď panovaly - kvůli tomu myslim nějaká vyhláška byla..
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak vám chci s radostí oznámit, že se budu stěhovat z Lipan do Uhříněvsi, do jednoho staršího baráku na starym náměstí..s partou přátel, to budou mejdany:) jo, v pátek nás tam přijeli upozornit měšťáci, že otevřený ohně na zahradě se nesmí, to je trochu blbost ne?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    Tak jsem byl teď u nás v Dubči v tý nově zrekonstruovaný restauraci - Restaurace u Školy, nebo tak nějak. Je to prostě na Škole Dubeč. A bylo to fakt super! Výběr jídel - většinou nějaký flákoty masa. Vevnitř to je moc pěkný - byli jsme v nekuřáckým a tam to bylo pěkný. Obsluha veselá a příjemná. Jídlo bylo rychle a hlavně fááákt dobrý. Dal jsem si marinovanou krkovičku s hranolkama a k tomu pullitr malinovky a stálo to teda 250Kč, ale bylo to fakt výborný. Takže doporučuju.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    IVUSHA: nebyl můj... jen rozšiřuju info
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    my dneska byli vencit v uhrinevsky obore, poprve..a je to tam fajn, musi to byt ale slusny prales v lete :))

NATALIE: tohle je fakt hrozny :((
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: V Dubči teď máme nový park, ale možná jsem to sem už psal. Na procházku fakt super, i na večer, jsou tu lampy.

Je to za domovem důchodců.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    NATALIE: to je strašný:-( upřímnou soustrast
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Jinak to tu teda pokulhava dost... Tak se zeptam, mate nejaky vyzkouseny vylety v okoli? Nebo treba prijemny prochazky?
    Muzu doporucit vylet, ale je to na cely den http://www.laduv-kraj.cz/turistika/cesta-kocoura-mikese/
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Nebo spis asi takhle pro nefacebookare
    PŘIŠLA NÁM SMUTNÁ ZPRÁVIČKA VYPOVÍDAJÍCÍ O LIDSKÉ BEZOHLEDNOSTI - PROSÍM POMOZTE -" Pátráme po světle zelené felicii kombi, která nám 9.2.2011, středa v 17
    hod.srazila naší fenečku Háju a aniž by zastavila tak i s pejskem
    zaklíněným někde pod autem odjela směrem Benice a dále.Chtěli bychom se s
    ní důstojně rozloučit, ale nevíme kde skončila. Prosíme o pomoc.kdyby
    někdo viděl třeba někde ležet mrtvého pejska apod.děkujeme za jakoukoli
    zprávu."Popis: Hája-stř.až malý vzrůst, 13 let, červený obojek, bílá barva s černými fleky / ouška a nad ocáskem /voříšek. - KONTAKT: tel.605368441-N.Jacková
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam