• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    BELO
    BELO --- ---
    PETRUSCHKA: Ty kalhoty jsou mrte elasticky a na pero i koule je tam mista dost. Rekl bych i vic nez v pevnych riflich se spatnym strihem.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BELO: pokud jsi pevně rozhodnut, že nikdy nechceš mít děti...
    ADITU
    ADITU --- ---
    BELO: na prvni pohled se neda rict, jestli jsi kluk, nebo holka. az kdyz jsem se zamerila na predlokti a asi chlupatej vystrih takze za me: ne.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    mám dotaz ohledně Primarku v Drážďanech.....má nekdo srovnání cen s Londýnem?
    JONY
    JONY --- ---
    a co takhle honit v poště?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Hmm, nevim teda jestli to bylo tvym umyslem, ale prekvapila jsi me :)

    A snad ani radeji nechci vedet jaky druh vasne jsi mela na zaklade me poznamky na mysli (i kdyz otazka co se u kochanskych povazuje za vzruseni budi moji zvedavost)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BLOWUP: Uklidni se, maličký.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Kochanska, jen houst a vetsi kapky, jde to spravnym smerem :)
    BELO
    BELO --- ---
    KOCHANSKA_CH: to je branik na tom stole?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BLOWUP: Nemám, to se teprve chystá. ;-)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Hezky :)
    Nemas nejakou v necem prilehavym v kuzi?
    (Abysme nebyli ot :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BLOWUP: Pusinka říkám naší červené. :-)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Tmave modrou kosili, jeansy, boty na motorku, pusinko ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BLOWUP: Ano. Nějak jsem z tvého příspěvku nerozklíčovala, co máš teda vlastně dnes na sobě, architekte.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Tak to s tim ze se muzi boji vzdelanych zen, to je takovej feministickej running gag kterej ale nema s realitou nic spolecnyho. Sukat intelektualku je ve vysledku stejny jako kadernici, i kdyz je fakt ze kadernice vetsinou maj min mindraku. Faktem je, ze kdyz mas doma zenskou ktera ma narocnej job tak maj oba stress, vsechno se musi porad dohadovat s agendou v ruce, vedou se diskuse o tom, kdo kdy co a jak - a o to spousta chlapu nestoji. Zensky ktery chodej vynervovany z prace, delaj prescasy a svuj plat po odecteni dani davaj aupairkam proste nejsou pro chlapa jeho vlhkym snem. Idealni je mit zenskou ktera je dostatecne inteligentni aby s ni slo normalne mluvit, ale ktera nema za cil zivota stat se CEO Nestle, ktera ma radost z toho ze rodine zorganizuje hezkej domov a ne spatny svedomi z toho ze to prave nezvlada.

    A samozrejme jsem si vedomej toho protimluvu, ze pochopitelne chci aby moje dcera dostala takovy vzdelani, jaky si bude prat a na jaky bude schopnostma stacit. Nicmene, nejsem si jistej jestli by nestravila spokojenejsi zivot kdyby se rozhodla pro jinou cestu. Nastesti si to rozhodne nakonec sama.
    Mam teda ted akorat pocit ze jsme ve spatnym foru :o)
    BELO
    BELO --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    proto jsem si vzala mladšíhoa méně vzdělaného. Má mě rád a na zbytek sere pes. :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TABBY: tak studium sice delohu neposkozuje, ale k "neplodnosti" nakonec vest muze. Zensky ktery vystudovaly a delaj karieru casto (nebo casteji nez ty ostatni) nakonec zustanou samy a nemaji deti.

    http://www.tvnoviny.sk/my-zeny/1766545_su-dokonale-uspesne-ale-osamele
    http://blog.baraka.cz/2010/03/krasne-mlade-osamele/
    https://www.elitepartner.ch/magazin/schoen-erfolgreich-einsam.html

    "Zatímco ženským čtením trafiky přetékají, ty pánské se počítají v jednotkách. Hlavní rozdíl však není v množství, ale v tónu. Většina holčičího čtení je plná návodu na „sebezlepšení“, zatímco pánské popisují zábavu. Snad nejvýstižnější je slogan jednoho z nich: Maxim – nejlepší zábava pro muže od vynálezu ženy"

    http://mladazena.maminka.cz/scripts/detail.php%3Fid=296304

    "Zatímco například u vysokoškolsky vzdělaných mužů je běžné, že pro ně není překážkou navázat partnerství se středoškolačkou, nebo dokonce s dívkou, která má pouze základní vzdělání, středoškolsky vzdělaná žena bude v tomto ohledu hledat vždy sobě rovného, nebo dokonce vzdělanějšího, čímž se pro ni počet potenciálních vhodných partnerů samozřejmě značně zužuje.“ Ester Weinholdová svou kolegyni doplňuje: „Nesmíme také zapomínat na reálné příležitosti. Muži kolem třiceti jsou buď zadaní, anebo se věnují na sto procent kariéře a pro skutečně blízké vztahy nemají kapacitu.“
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOSMOKOSMO: Pánové očividně ustrnuli na začátku minulého století ;)


    „Studování může poškodit dělohu a vést až k neplodnosti“, tvrdil Frantz Howitz, dánský lékař a první gynekolog ve Skandinávii, respektovaný odborník, ale také silný protivník vzdělání žen. Údajnou spojitost studia a sterility vysvětloval tím, že vysedávání nad knihami brání dostatečnému prokrvování dělohy, která tím ztrácí své přirozené schopnosti.

    Howitz nebyl sám. Řady význačných evropských učenců té doby brojily proti vzdělání žen absurdními postuláty a lá ženy se „čistě biologicky“ nehodí ke studiu. V Praze tvrdil profesor Josef Thomayer, že ženy nemůžou studovat medicínu, protože nejsou dostatečně fyzicky zdatné. Mnozí tvrdili, že ženský mozek je menší než mužský. V Norsku hlasoval celý profesorský sbor proti jedné jediné studentce a biskup Johann Christian Heuch se přidal s tvrzením, že účast žen ve veřejném životě odporuje i Bibli.


    Zdroj: http://padesatprocent.cz/cz/za-vzdelani-a-proti-bludum
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    U nas byl problem ze clovek je zenska, bez ohledu na to v jakem obleceni, jen na chirurgickych oborech. Panove se bavili tim, ze ignorovali vylosovanou otazku a zeptali se na recept na knedliky.....a mysleli si , ze jsou vtipni. I. LF Praha
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    SOLEI: Tak ono u nas nehrozi nejake modni vystrelky, toho bych se fakt nebala. A kluci v obleku, to snad ani nemuzou nechat prevlect do lepsiho.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam