• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ACKO: Orly? To je samozrejme lez.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MOODYCAT: alekočičko vždyť řešíš furt stejný píčoviny;-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: muhehe! uplne vidim svoji mamku, ktera me rozseknute oboci atd - lepila doma motylkem, do nemocnice max s horeckou kolem 40C a trznou ranou cca 5cm, jinak nic, nazdar:D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ty vole, takova psychologicka sonda tady :D. Ano, prosim pekne, jeste nekdo neslysel o tom, ze jsem mela vice ID? Myslim, ze to se snad uz vi. A predstavte si - picoviny, co clovek resi ve 20 treba uz v 26 neresi, aha? To bohuzel nikoho nenapadlo. Ja tady mluvim o suknich a dostane se mi komplexniho a navic na faktech se nezakladajiciho rozboru.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLONDYNKA: hlavní a velký koníček těhle lidí je stále dokola testovat, zda jejich okolí projeví dostatek pozornosti, porozumění, lítosti a ochoty pomoci.
    Jen o kousíček dál je hranice mezi pouhým nastavením osobnosti a histriónskou poruchou osobnosti.
    Naše štěstí je, že takových osob se dá zbavit. Jejich neštěstí, že musí sami se sebou žít.

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: Hm, nezkousela, to zni jako plan! Diky!
    ACKO
    ACKO --- ---
    Bohužel takových MOODYCAT je docela hodně. Vyznačují se nadužíváním odpovědi : to nejde. Není tak úplně spokojená se svým oblékáním, ale jiné oblečení nosit nejde. Není spokojená se svým stravováním, ale jinak to nejde. Chtěla by víc sportovat, ale nejde to. Není spokojená v práci, ale nedá se nic dělat. Následovat bude, je nešťastná ze svého manželství, ale nejde to změnit, děti jsou příšerné, ale nejde s tím nic udělat....atd, atd. Takže odpovídat na to je marnost nad marnost.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: a zkoušela sis tu sukni nechat ušít na míru? Není to žádná raketa a bude sedět jako druhá kůže, pasovej límec ti může krejčová upravit tak, aby byl co nejpohodlnější, etc... A nebo nenosit sukně do pasu, ale se sníženym pasem :-D (a ideálně taky na míru :-D)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: z tehle lidi mam po 10min tiky... svet je tak spatny, pofoukat bebi, fuu, fuuuuuu. Proste nikdy nic neni dobre... porad se jim deje neco spatneho, nejake prikori...mam praci, ale plati me malo, mam volno,ale neni dost hezky, mam jidlo, ale neni to ono na co mam chut.
    100x nic umorilo vola, fakt..
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NAVARA: Ach tak, nejsem tak dalece v obraze. Reagoval jsem čistě na právě probíhající diskusi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JAKE_UP: on to není Moodyn první nick, už jich řadu předchozích, se spoustou podobných "problémů" zrušila... takže je to spíše jako další série seriálu o problémech dospívající dívky ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SARAJ: A dyt ja nosim nekdy saty, co maji volny pas :)! Proboha neprisuzujte mi veci, co nejsou pravda :). Jen nemuzu sukne, tot vse.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JAKE_UP: at si nosi co chce, ale pak si sem pravidelne chodi pro rady, co JINEHO ma nosit a vysledek je vzdy stejny - ale kdyz me se na tom neco nelibi, me se nechce, knik, knik, knik...
    viz - skrti me sukne, mam kriva zada...ano , protoze saty co maji volny pas neexistujou!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLONDYNKA: Hele, mě asi dostatečně neirituje, že Moodycat si nosí co si zamane. Shame on me.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JAKE_UP: to neni agrese, jen je to porad stejen.

    Me boli nozicky : tak si sedni - ale me se nechce sedet, to me pak boli zadecek - tak si lehni, to se mi nechce, to me boli zadicka...
    Jako jak dlouho tohle budes davat, nez te to prestane bavit?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SARAJ: Nejsem v tom zasekla, to neni pravda, a propos jak casto ja sama nosim dziny a kecky? Tak jednou za dva tydny? Jen mi proste delaj problem sukne, protoze me to boli, mam krivy zada po urazu a dostavam do nich krece, kdyz mam cokoliv do pasu (sukne, pasek v pase, saty co jsou pevne v pase). No a mindrak z vejsky mam, to priznavam.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOTENCE: A ty jsi z tý sekty, co má problémy chápat psaný text?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JAKE_UP: ty jsi z ty sekty, co zakazuje chlapum kratasy a triko? Jenom spolecensky obleceni by vyzadovalo i jen adekvatni situace a to by byla na svete pekna nuda a pruda...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Ale dámy, proč hned tak agresivně?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: Tím jsem se nikdy nezabýval, přiznávám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam