• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    CHORCHE: nastava otazka, proc mas potrebu jezdit sockou kdyz mas praci kde potrebujes sako. To nemas fleka na firemnim parkovisti a auto s klimatizaci?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    mi ten Spacek prijde mimo... venku je 35, v mem pokoji jeste vic... potim se jen kdyz sem doma v trenkach, po sprse a ceste k tram sem zralej na dalsi sprchu, kdyz do ni vlezu, tak ji dostanu instantne

    a tady kliknu na spacka, abych cet neco o tom, ze pod sako kratkej rukav ne... jasne, klidne i vesticku... akorat pak budu delat dojem uzenyho parku, to radsi klidne ozelim tu kosili couhajici ze saka a i kravatu

    to jen jak mimo na me pusobi tydle ultimata, nikdy kratka kosile, vzdycky kravata, blablablabla - todle pedanstvi je proste divny, neprakticky a ve finale v mnoha pripadech kontraproduktivni
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    JAKE_UP: Vyhrnute rukavy jsou snad neco pudoveho, z tech se mi podlamuji kolena a roluji kalhotky, nicmene takhle povolena kravata se mnou teda nic nedela. Teda vlastne dela, pripada mi to neupravene a nepekne.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Já jsem to chtěl vyfotit přesně takhle rozepnutý. Kalhoty si tu sundávám jen když masturbuju.

    Nicméně, pokud odhlédneme ode mě, od mé košile a od mé kravaty, tak se vsadím, že většina žen a dívek shledá rozepnutý límeček a povolenou kravatu nesmírně přitažlivou (navíc třeba ještě v kombinaci s vyhrnutými rukávy). A to mi stačí.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Alergickej bejt můžeš - ale je to regulerní volnočasvý nošení (košile bez kravaty). Když v tom sedíš sám v kanceláři tak je to samozřejmě fuk - klidně můžeš sedět třeba se sundanými kalhotami. Ale pokud nechceš působit jak bylo naznačeno - před vyfocením a hozením sem sis to měl zapnout ;-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Mně to buranský nepřijde, očividně, jinak bych si ji nepovolil. Osobně jsem víc alergickej na košile v saku bez kravaty. A seděl jsem sám v kanceláři, o žádný společnoti tak nemůže být řeč.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Tak dle Špačka není horšího prohřešku ve společnosti.
    http://www.ceskatelevize.cz/...y/1124997157-etiketa-slavnostni-obleceni/204522161300025/?tema=detail

    Nevím jestli je to nejhorší, ale Imho to tedy vypadá dost buransky. To je lepší už tu kravatu rovnou sundat - to je regulerní volnočasová alternativa.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LYRA: Až takovou roli hraje povolený uzel?
    LYRA
    LYRA --- ---
    JAKE_UP: Kdyby to bylo bez kravaty nebo naopak ta kravata byla pěkně uvázaná a košile zapnutá, tak máš velké plus. Takhle mi to bohužel připomíná image bývalého okresního tajemníka, který rozjel kariéru v nějaké realitce...
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    REDDAY8:
    KEMENTARI:
    GUDRUN: Jsou to kraťasy s laclem. Dovolím si k tomu doplnit nějakou tu omáčku. Nikam do civilizace bych si je nevzala, ale momentálně to byly jediné neděravé pohodlné kraťasy nacházející se v objektu uprostřed lesa. Myslím, že to byl celkem vhodný model na olepení chlupy při uklidu a vyválení v bahně na procházce. :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Je to oblek, takže oblekové ze stejné látky.
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: jaké jsi měl k tomu kalhoty?
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ALENNAI: nemyslim si :)
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    MONOTYPEK: chybí ti longboard a gopro a byl bys komplet- lol
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: ja jsem myslela ze jsou to sortky s vysokym pasem, asi blbe koukam...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    REDDAY8: Ty kalhoty s laclem končícím v pase dělají fakt hodně divný proporce.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SARAJ:
    SARAJ: diky, kouknu na to
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: plus teda odmitam dat za sukni vic jak 500 - mam jich fakt hodne, takze si projdu slevy, akce a net. Saty kolem litru - stejny postup, me nevadi v zime nakoupit letni veci, protoze se vyrazne vahove nehejbu, takze co se mi libi, sedi - neni predrazeny, latky ok - beru.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ORIKA: ja mam hodne orsay, promod, mango a sekace.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SARAJ:
    ACIDQA: holky, sukne na podzim/zimu za prijatelnou cenu kupujete kde plz?
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Když jsme u těch uklízeček, tohle je můj dnešní vohoz na úklid a venčení psa, teda pokud se někdy probere. :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam