• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    podzimní pobuda. jen musim ty kalhoty nechat zkrátit a vymněnit knoflíky za zip.

    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JIMX: Místo obleku (sako a kalhoty ze stejné látky) si můžeš vzít také sako z jiné látky (jiné barvy). To je o dost méně formálnější, než oblek ale v tuzemských podmínkách je to pořád na rozumné úrovni (když se nebavíme o pracovních příležitostech, kde by se očekával oblek, nebo záležitostech vyloženě vyžadujicích dress code). Sako si můžeš vzít i k džínům (a pokud nejsou moc sportovní nebo nemají kapsy po stranách tak možná i k těm plátěným kalhotům - tedy ani jedno bych si ale nebral do toho divadla). Pro začátek je na něco takového vhodné modré, nebo šedé sako. To je barevně dost univerzální a dobře kombinovatelné. V některých řetězcích lze bavlněné sako pořídit za rozumné peníze. Ale pozor na materiál - nekupovat polyester, ale vlnu nebo bavlnu nebo v krajním případě len - ale ten se dost mačká a je spíš na léto.
    JIMX
    JIMX --- ---
    EDERA: maloměstský divadlo třeba ... ale je fakt, že asi nejlepší varianta do divadel a na koncerty bude ten oblek s košílí ... a podle závažnosti akce buď rozhalenka nebo kravata :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    JIMX: A co si koupit i jiný kalhoty? Souhlasím s LUCIASHECK, že si fakt nedovedu představit příležitost "oblekový kalhoty jsou OK, celý oblek už je moc". Pokud teda není záměrem vypadat jako "agent s teplou vodou" (pojišťovák, podomní obchodník nabízející zaručeně výhodný tarif na telefon, elektřinu, plyn, realiťák apod.).
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    SLASTE: aha, to se omlouvam, ja to videl porad...:)
    bylo to todle...ale uz to neni dnesni zejo :)
    https://lh3.googleusercontent.com/...HfvI/AAAAAAAAMOg/bqF6fDIf7HE/w530-h942-p-rw/20151104_100927.jpg
    KAI
    KAI --- ---
    JUGI: IT ne, takze...instalater?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIMX: zalezi na prilezitosti. ja bych si vzal dziny a kosili.
    JIMX
    JIMX --- ---
    LEXXA: se sakem bez kravaty nemám problém ... spíš hledám nějakou alternativu, co si vzít, když je oblekový sako bez kravaty už moc :-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIMX: https://www.google.com/...wixlJn5pKnJAhUE2SwKHeI0DB0Q_AUICCgC&biw=1366&bih=641#tbm=isch&q=mens+ascot

    pokud ti nevoni sako bez kravaty si muzes vzit svetr bez rukavu ale blbe se to ladi.
    JIMX
    JIMX --- ---
    LEXXA: cotoje?
    LUCIASHECK: vlastním jenom oblekový kalhoty, modrý džíny a sportovní plátěný kalhoty ... možná bych si dovedl pro tuhle příležitost představit ty džíny s nějakou košilí, ale ty košile co mám, by se k tomu asi žádná nehodila, ty jsou právě zase spíš vhodný do těch obleků ...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JIMX: nebrat si oblekový kalhoty, ale nějaký víc casual? neexistuje nic jako "oblekový kalhoty jsou ok, celej oblek už je moc"
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIMX: ascot? k oblekovym kalhotum a kosili to docela sedi. ale musis ho umet zavazat a nosit.
    JIMX
    JIMX --- ---
    jdu si pro radu ... když jste mi tu minule zdrbli tu košili s krátkým k oblekovým kalhotům ... teď nedávno jsem zkusil košili s dlouhým, kalhoty a bez svetru ... ale necejtil jsem se v tom moc dobře ... mám ještě nějakou jinou možnost než oblek a košile s rozhalenkou (oblek a košile s kravatou je na takovýhle akce už moc)? A co když mi v celém obleku bude až moc horko? :-)
    JUGI
    JUGI --- ---
    MART1NKA: NEVÍM, mám ho dlouho
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JUGI: ODKIAĽ JE TEN SVETER? Má ho polovička dělníkov v metre B v okolí zastávky Palmovka. Vždy som sa divila, kde sa tieto evergreeny berú.
    JUGI
    JUGI --- ---
    JAKE_UP: http://eu.tommy.com/Shoes/210000,default,sc.html měl sem asi troje různý styly a různý materiály a pro různý účel a nebyl doposavad žádný problém. Nemám důvod si myslet co mi podsouváš. Máš jiné zkušenosti nebo se ti jen nelíbí?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: pokud by řešil kvalitu, tak si koupí boty takřka od jakýkoliv jiný značky než je TH :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JUGI: Pokud bys řešil fuknčnost a kvalitu, tak si boty koupíš od primárně obuvnické firmy.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    JAKE_UP: mam podezreni na trolla delší dobu... od dob "fajn lidiček"
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    JUGI: ta bunda je to jediné co je na tom obrázku dobre, ten zbytek je bordel ze skříně a navzájem to k sobě nepasuje. Nech si tu bundu a zbytek vyber znova
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam