• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Z Pietra Filipi jsem měla před lety vlněný kabát a vydržel 5 let usilovného nošení a dalších 10 občasného, ještě ho mám. Zašla jsem tam po 10 letech znovu a ceny byly dvojnásobné a obsah vlny poloviční. Svetříky z akrylu za 1500 kč taky nic moc, za polovic se dá koupit lepší. Tak jsem si koupila hedvábno-bavlněnou šálu ve slevě a šla dál.


    JAKE_UP: nehřeje je důsledek mizerného složení.
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: Blažek byl vždycky zbytečně předražený, překvapuje mě, že se toto téma vždy nějak pravidelně opakuje. Vždy je tu lepší alternativa za 2/3 ceny toho co dělá Blažek
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    S Petrem Filipem jsme teda nikdy zadnej kvalitativni problem nemel. Je teda pravda, ze naposledy jsem si tam neco koupil pred spoustou let a vetsinou to bylo tricko nebo svetr. Po letech pak az letos kabat a az na to, ze nehreje, mi prijde ok. Zato Blazek na me vzdycky pusobil jako takova navonena bida, ale aspon tomu jakz takz odpovidala cenovka. Ale letos jsem tam vlezl a ty ceny mi teda prisly neadekvatni. Aby mi Blazek nabizel kosili za trojku, kdyz mi ji Lohniskej usije za dvojku i s monogramem, to je trochu ulet. Mares asi neco stoji.

    Boty netusim, ty ze zasady u znacek primarne zamerenych na obleceni nekupuju.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    My mame od Blažka povinny dresscode v praci a jako peklo pekelný. Je to drahy, nepohodlný a hodně rychle se to nici
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja mel od blazka dva obleky a jedny boty a prislo mi ze je to vsechno materialove/kvalitativne naprosto naprd..podobne jako Pietro...boty sem si pak koupil troje v jermyn street kdyz sem byl v londyne..a potom mi nekdo doporucil stranku http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes?q=gbpdefault||||||||||||||| kde maj ty boty taky...maj tam obcas super slevy a kvalitou mi to prijde o level/dva vejs nez blazek/pietro..pritom je to za stejnou cenu..Jedny boty okolo 3-4k max..Nechapu jak muze blazek prodavat boty za 10k..to musi bejt nejakej april nebo neco..
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KAIAFOX: jak řikam, bude to kus bohužel, vypadá to, že mám štěstí a navíc ta kolekce, co tam maj teď je fakt moc pěkná... neřikam, že jsem nějakej pravidelnej zákazník, ale je občas dobrý si rozšiřovat obzory, protože mam pocit, že v tomhle průmyslu se ta kvalita / nekvalita tak nějak pořád přelejvá a jednou je naprd tenhle a podruhé zase někdo jinej.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Od blažka mám oblekový kalhoty a kabát ... cenově mi to tenkrát při kupování přišlo naprosto ok (zhruba stejně drahý jako tenkrát ještě existující OP Prostějov), kvalitou úplně jinej kosmír (než OP Prostějov) ... nehledě na to, že v prodejně OPčka zamrzli v osmedsátkách (znuděné prodavačky v prázdném krámu fakt nedávám), narozdíl od Blažka, kde se nám hned věnovali (tenkrát jsem šel jenom pro ty kalhoty a odnesl si i kabát)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAFROST: Co jsem videla od Blazka, z toho litaly nite. Za takovy penize ani nahodou. Boty jsou pekny, ale soudit kvalitu podle fotky se da tezko. Ja jsem zamilovana do Loake - vzhled i kvalita (obcas se daj koupit i za trojku, kdyz maji slevy).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAKE_UP: přesně tak jsem uvažoval já, za 6 a více bych do toho od něj ty prachy nedal, za tuhle cenu adekvátní, navíc jsou pohodlný jako sviň.

    T_Y_L: zase tak bych tomu nevěřil, protože to je všeobecně v těchlech obchodech každý rok jinak. Teď od blažka pár věcí mam a úplně v klidu bych si tam z toho, co mají momentálně v nabídce vybral klidně víc. Kvalitní to zboží skutečně je (alespoň, co se třeba košil a předevšim jejich střihů týče, tak i ty boty mají slušný, hlavně teď s těma slevama). Jak jsou na tom s oblekama atp., to nemohu soudit, protože to není můj šálek kávy.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: Jsou pekne zpracovany, kozeny...pred slevou mi tam tak vse prijde napaleny, po sleve to podle me odpovida.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JAKE_UP: on zas tak starej neni ;)
    jinak nevim jak boty, ale ja od nich mam par kalhot a kabatu a jsou naprosto v pohode...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: Za tu trojku to asi odpovídá. Ale viděl jsem tam i nějaký šílenosti za deset a to jsem si říkal, jestli se starej Bláža neposral v kině.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Tyhle boty byly z necelych sesti tisic na 3.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    MOODYCAT: Imho Blažek na mě působí jako šíleně předražený. Tj. osobně ani po těch výrazných slevách bych tam nenakupoval - nebo od toho neměl žádná očekávání.

    Třeba tady když si vyfiltrujete příspěvky týkajicí se jejich zboží, tak nemají moc dobré reference.

    http://www.muzivcesku.cz/forum/tema/zive-slevy

    http://www.muzivcesku.cz/forum/tema/kde-koupit-boty-podobne-loake-tweed-tan
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: Výrazný?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Blazek, maji slevy :)!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANEZAK397: Vypada to trochu jako "hodne jsem se snazila".
    EDERA
    EDERA --- ---
    JAFROST: Ty boty! Ach!:-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: a kravatu bez obleku?

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    muzu si vzit uzkou kravatu k veste?..nebo ne?

    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    Vohoz na večeři a následný drink. Venku bylo 20 stupňů


    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAKE_UP: To ti říkám už pár let.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam