• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    KEPASO: jo vsimla jsem si jak to vzniklo a s prvotni namitkou i souhlasim, jen mi prislo ze ty posledni argumenty uz zasly az na uroven "sport = snaha o krasu", ale tak zapal boje asi no.

    Social media svet - myslis, ze u vetsiny? Ja nevim, proto se ptam. Jen, ze o tech, co to tak nemaj se nedozvis, takze tezko delat statistiky. Jsem nenapravitelny optimista a verim, ze ma socialni bublina, kde jsou chlubici velky vyjimky neni az tak unikatni.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    JAZDA: se nebavim o tech, kteri sportujou, protoze sportujou a chteji sportovat. vysvetlovat mi to nemusis. prirozene kdo sportuje, vic nebo min se blizi predstave idealu krasy, aniz by o to usiloval.

    ale pokud vim, tak celej flejm zacal tim, ze jafrost ma tenky nohy a podle nekterych by s tim mel neco delat, protoze to VYPADA debilne. a ja si myslim, ze s tim neni duvod nic delat, protoze je mu to je asi uplne u zadele.

    celej zdejsi proplem je o tom, co se libi a co se nelibi. pritom sport neni o libeni se. teda u vetsiny jo, jinak by svoje plochy briska a bicepsy neukazovali na intenetu, nebo kolik za den ubehli. protoze kdyby to nehodili na internet, nestalo by se to. tak ten social media svet dnes funguje. dyt je to komicky.
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    KEPASO: libi se mi jak si hned odpovis, ze asi tezko a stavis na tom dalsi zavery. Pro me osobne je fyzicka kondice (byt nijak spickova) naprostou nutnosti pro lepsi naladu, soustredeni mensi unavenost. Proste celkove prijemnejsi stav k ziti. Chapu, ze to tak nema kazdej, ale nemyslim, ze bych v tom byla unikat
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    KEPASO: myslis, ze opravdu neexistujou lidi, co nemaj zadnej mindrak ze svy postavy a zaroven sportujou? to je celkem smutna predstava. Presne takovi totiz opravdu sportujou ryze jen kvuli sobe.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KEPASO: jo tak mezi radkama, jo? :-) A cimpak? Ja se ptam jen ze zvedavosti, na tom co si myslis mi nezalezi, ale prijde mi zajimavy ze nejsi schopna nejakou informaci proste vzit na vedomi.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BLOWUP: mezi radkama jsi si odpovedel na to, ze to nedelas jen kvuli sobe. pochopitelne praktickou stranku cviceni pro dosazeni fyzickyho zdravi nejde poprit. ostatne nejvic v kondici jsou lidi, co cvici jogu, ne ti, co se chodi ukazovat do fitka, aby tam zvedali ocelovy kameny. sport/fyzicka namaha telo nici. ja se tady jenom chytl toho spojeni „namakany tela“.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: tak proti gustu... existuje na to jednoduchej test. kdyz bude vytrenovany samec nebo vytrenovana samice sam/sama na pustem ostrove, budou citit potrebu byt vytrenovani? nebo kdybychom vsichni oslepli. asi tezko. z toho vychazi, ze kultu krasy (dnes se tomu rika dobra fyzicka kondice nahnana ve fitku) se lidi snazi dosahnout ne kvuli sobe, ale kvuli druhym. navic internet a hlavne socialni site tuhle potrebu dohnaly do extremu, protoze tlaci jedine nabozenstvi a tim je individualismus, kterej zpusobi konec civilizace, aby zase prisla jina a opakovala uplne stejne chyby.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KEPASO: ted nevim, co presne ma bejt trapny, ale ja treba trenuju fakt jenom kvuli sobe a i v mym okoli to tak vnimam :-)

    Kdyz jsem kdysi v serym davnoveku skoncil s vrcholovym sportem, tak mi nic neschazelo. Na nezajem zenskych jsem si stezovat nemusel ani kdyz patnact let pozdeji ta absence pravidelnyho treninku byla uz neprehlednutelna. Hlavne se ale clovek jinak cejti, najednou ho bolej zada, v zime to trva pokazdy par dni nez ho na lyzich prestane vsechno bolet atd. Takze ciste z pudu sebezachovy zacnes zase s treninkem, trochu zmenis zivotospravu a najednou je vsechno zase cajk. Osobne poznam na tom jak se cejtim i jenom tejden vynechanyho treninku, po dvou uz me bolej zada nebo hlava.
    A ohledne toho jestli se trenovany chlapi libej nebo nelibej: netrenovanej jsem se s zadnyma negativnima poznamkama nesetkal, ale pote co jsem se zase dostal do formy (nic silenyho, proste jen normalni udrzba) se najednou zacaly mnozit komplimenty. Nekomu neco radit ale potrebu nemam. Asi tak nejak ;-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BLOWUP: ano, jiste. tohle je takova mala lzicka, aby to nebylo tak moc trapny. tak predevsim je to predpoklad pro co nejvets vyber samicek/samecku, udelat deti, umrit. a tak porad dokola.
    RUZOVYKOLOUSEK: delaji kvuli sobe. „citi se hezci“. teda citit se hezci kvuli sobe, to uz je vyhroceny do extremu, nemyslis?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Neni to tak trochu ve zkratce princip fungovani veskerych rad obecne?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: hm, ja si nemyslim, ze by si vytrenovani muzi mysleli, ze se to musi vsem libit. Myslim si ze vetsina trenuje predevsim kvuli sobe, jestli se to nekomu libi nebo ne je bonus track.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ACKO: mně se první fotka Vajce vůbec nezobrazila, ale buldoček dostal plusíček:)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ACKO: vubec nevim o cem mluvis :DD
    ACKO
    ACKO --- ---
    VAJCE: já nejvíc oceňuju, jak dokážeš podprahově posbírat body (buldoček sladkej :-)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Protestuju!
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Jo jo, vlkulka...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    to je Karkulka a vlk v jednom
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    VAJCE:
    MADIETTA:
    No jestli tohle vyjadřuje osobnost nositele... :-D

    JONY
    JONY --- ---
    MADIETTA: to tedy sedí. Berušku mám od útlého dětství zafixovanou díky Sekorovi jako prototyp vyčůranosti a yorkshirové potom těmito kvalitami vládnou velmi dobře :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MADIETTA: tyjo joreček, co za chvíli poletí do nebe či do Stromovky :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VAJCE: já to pořád říkám, že psí oblek musí vyjadřovat osobnost nositele!

    Jedna šikovná kamarádka obléká jorkšíry, čivavy a podobnou malou havěť. Myslím, že též velmi příhodně. :-D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam