• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    ACKO
    ACKO --- ---
    GEISHA: já si myslím, že bradavky v byznys hadrech je velký faux pas. Ale ve volnočasovém oblečení to už záleží na každém.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLOWUP: ne, nepracovala a ocividne pracovat nebudu:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARAJ: Ja do toho vstoupim jen kratce poznamkou, ze je vice podprsenek ktery z tech prsou delaj inertni bezpohlavni hroudy tuku nez tech, kde ty bradavky jsou znat.

    A ohledne dresscode: ocividne jsi nikdy nepracovala pro UBS, tam je to explicitne zmineny.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SAAYURI: :D ja mam jen porad zasek nad tim PROC vubec to delat, my na sobe tahame tolik extra obleceni, vrstev, vychytavek..samodrzky co maji na sobe silikon a poti se v nich pruh stehen, podvazky co se rysujou pod pouzdrovou sukni, pradlo co neni videt a stoji pekelny penize, podpatky co mrvi nohy - a no, miluju to nosit - takze predstava, ze si lepim na prsa jeste neco co vlastne popre fakt, ze mam zensky prsa je proste usmevna.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SARAJ: Presne :))) a ta fotka je jasnej photoshop, nikdo se menasteluje do 100% stejny pozice.
    Uznavam, ze neco podobnyho klasickeho tvaru by to mohlo vyresit, ale material damy na obrazku vypada, ze by to stejne bylo videt. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SAAYURI: kytickove dvorce bez pestiku:D
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    RADOWAN: Prosim te, se budou pod trickem rysovat divny kytky. To radsi bradavky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RADOWAN: jau, vypada jak figurina. Ne, za me proste ne.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    a je to..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    LUCIASHECK: to je právě to, že sama, když mluvíš o této problematice, tak se nazveš "zasloužilou kojnou" a to má někoho kromě tvého manžela přitahovat? já si pak opravdu představím takové ty křovácké ženy někde v buši obklopené deseti dětma a s prsama ke kolenům - takže asi mám předsudky...stejně jako mám předsudky k obézním v pidi kraťáskách nebo k legínám na tlustých stehnech...prostě mnohy to nevypadá dobře a pak záleží kam člověk vyráží a jak uzná za vhodné se k té dané příležitosti vhodně obléct
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Hmmm, odzenstovani zen v praci...co pravnicky, maji alespon kostymy, ale nase odporny hadry vyrobeny ze socialistickejch ubrusu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nejlepší debata všech dob!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MEDVED007: Neznam moc lidi, co by o vyberu soucasneho spodniho pradla vedeli vic nez ja. A sama bych musela nosit asi ocelovy brneni, aby nikdy nic nebylo videt. Kdyz chtej bejt videt, tak si to proste zaridej i pres tlustej pevnej molitan :-D co byste vy zaslouzile kojne doporucovaly? Silikonovou krytku, prelepis kobercovkou, na to ten molitan a pak tlustej svetr? :-D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: na mě je ta velikost, která na sebe poutá pozornost mimo intimní prostor, moc invazivní, ale nějak se s tím vypořádám!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: to nejsou ani tak předsudky jako spíš nějaké estetické moje hledisko..ta prsa na fotce mají hezký tvar, ale do těch šatů se prostě nějak nehodí - a velká mi na viditelné bradavky přijdou...naopak třeba u hodně štíhlých holek, řekněme až skoro klučičího typu, jsou ty výrazné bradavky na těch miniaturních prsou takovej něžnej prvek - holčičí..toto se mi prostě líbí. U ženy s větším poprsím to ve mně vyvolává zas spoustu jiných asociací, které mi estetické až tak nepřijdou - což nic nemění na tom, že bradavky jsou přirozené a nikdo by se za ně neměl stydět..ale je tam to "ale" - přijde mi to podobné jako debaty nad chlupy v podpaží - i když to v tomto kontextu zní vulgárně, a nemyslím tím, že ta prsa na fotce nejsou pěkná
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    TUILE: to rozhodně! jsou krásný :)
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    co jsou velký prsa resp. malý? já mám dvojky. to mi fakt nepřijde jako velký prsa ,) buďto ta fotka zkresluje nebo nevim teda..
    ale předpokládám, že tenhle flame už se rozjel jinudy ,)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: no já se tedy s viditelnými bradavkami v některých situacích moc fajn necítím, hlavně pokud to vzbuzuje pozornost u osob, u kterých to není až tak účelem! takže nemohu souhlasit s tím, že k tomu společnost přistupuje kdovíjak korektně - kéž by. pokud odhlédneme od tohoto, tak mně osobně odhalené bradavky přijdou vkusnější u malých prsou

    co nálepky na bradavky? ty jsem vždy chtěla vyzkoušet, protože mě prádlo dost často pěkně sere
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SITH: seš mimo téma, protože to není vohoz do práce ,) a navíc lžeš, žes mi dal (k téhle chvíli) plus. a lži já nemám ráda. tak proto mínus. ale tobě jeden jedinej minusek přece nemůže vadit ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam