• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ECLECTICA: Ja ti nejsem sympatickej? O tom jsi mi dosud pomlcela, to nevim teda jak ted budu dal zit :-) Ale precti si co jsi mi napsala, z toho ta zamindrakovanost uplne odkapava, sorry for that. Nebo tam vidis nejakej jinej duvod kterej te k tomu postu vedl? ;-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLOWUP: Když někomu nejsi sympatický, znamená to, že dotyčný je zamindrákovaný blbec, jiné vysvětlení není.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAJITA: ted nevim sice ceho, ale urcite mas pravdu ;-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: ty jich zřejmě taky několik máš, viď?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAJITA: Vsechno samozrejme nevis, ale s umiranim ti do toho kecat nebudu, you are welcome :-)
    ECLECTICA: Je vzdycky zajimavy se dozvedet, jaky komplexy te zrovna suzujou.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Já to vnímám jako svého druhu dobročinnost: pak X, kterej je tak dobrej, že zná jakousi paní Y a je pro Nyx too sexy, nás, maminy a fotry z mimáče, chodí oblažovat svými znalostmi a kultivovat - úplně zadarmíko.

    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    JAJITA: Něco mi říká, že je ještě celá řada věcí, které by bylo možné dovysvětlit
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    a teď můžem v klidu umřít, už víme všechno :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Soucasti kazdyho setu fotografii pro svatebcany bejva pro uplnost i jedno moje selfie - proste proto ze jsem tam taky byl. Sem ho davat nemam naladu, takze jen slovne: bezovy chinos od dockers, k tomu tmave vinove cervena lnena kosile, cerny lehky sako Armani, sedivy semisovy slippers Navyboot.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ACKO: tjo :-) Kdo by to byl rekl, ze ta krehka osubka ktera se tak submisivne asiatsky usmiva je designerka interieru oplyvajici nadprumernou inteligenci a mimo jiny je cislo tri v jedny z nejvetsich svetovejch architektskejch firem (4000 zamestnancu) specializovanejch na interiery :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: Na celym svete krome ameriky jsou klasicky kravaty pruhovany nakoso (kvuli udrzeni tvaru) ve smeru zleva dolu doprava nahoru. Dokonce mi kdysi v serym davnoveku na nejakym kursu pro management rikal jeden stylista ze opacne to zpusobuje podvedomou disharmonii ponevadz to je proti prirozenemu pohybu oka. V usa to maji obracene, pry aby se odlisili od klasicke anglicke mody ;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    BLOWUP:
    Neobvykle pruhovaná? Jako na koso? Tu nosí ale i Zeman a dalších pár panáků z ministerstev. Nebo je na ní něco jinak divnýho?
    ACKO
    ACKO --- ---
    jsem si to musel odrolovat ještě 2x, abych viděla vůbec nějakou kravatu. Kravaty jsou evidentně pod moji rozlišovací schopnost. Jinak nevěsta je roztomilá.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: Ta podprda v šatech s holými zády vymazala všechny ostatní dojmy.:-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Jakoze pruhovana kravata je typicka pro ameriku?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja nemuzu prehlednout tu telovou podprsenku.
    A premyslim nad tim, jestli je na fotkach nekde i Blowup.
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    tak přehlídnout tam nejde hlavně ta krajina :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: Jinak, byl jsem zvedavej, jestli si nekdo v kritickem a vsevedoucim prostredi nyxu vsimne te pro zbytek sveta neobvykle americky pruhovany kravaty, ale ocividne to nikomu neobvykly neprislo ;-)
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    utery v korporatu..zadny kostymky apod. nehrozej, nemam to rada

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: par cvaku nahodit muzu.
    Jednalo se prisne vzato nikoli o svatbu - ta se konala uz v Hong Kongu - ale o svatebni dinner a naslednou after party v jednom klubu. Proto ma nevesta upletovy saty a zenich spis lezerni oblek. Svatebcani jsou prevazne designeri a architekti. Zenich je muj bejvalej kolega, vystudoval na nekolika mistech na svete prumyslovej design a ted ma v Hong Kongu navrharsky studio. Hoste prileteli prakticky z celyho sveta (on mel dost klikatou profesni cestu a odevsad si nekoho pozval - Paris, London, München, Los Angeles, New York, Seoul, Tokio, Hong Kong, Sydney a samozrejme Svycarsko, jeho rodiste) Cely se to konalo na Niesen, to je kopec nad Thunskym jezerem. Svycary jde poznat podle toho ze prisli nejhur obleceny (to jsou treba ti hosi s kravskejma zvoncema v kostkovanych kosilich pod sakem a tak) ale to je dany asi trochu i tim ze slo o jeho spoluzaky ze zakladky ktery bydlej pod tim kopcem a jen si tam odskocili, zatimco ten zbytek je profesne dost homogenni a trochu nekde jinde.











































    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam