• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MIST
    MIST --- ---
    MADIETTA: ale prdlajz odpudiva - jses upravena, ladi to, ale treba ja si myslim, ze by to mohlo byt lepsi.
    Nejsem zastanem divcich saticek na dospele zenske.

    KATIA
    KATIA --- ---
    EDERA: tak to je třeba extrém, já ale pozoruju spíš takový to ženský opecovavani, za každou cenu podpořit, laskavě potěšit a tak... někdy je to víc než vhodné, ale jako konstantní postoj to nemám ráda...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MACHALIK: chtel jsi rict, ze tobe se to nelíbí? Mohlo to byt kratší.
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    SOLEI: mam stejnou zkusenost. Ja merim 168, velka prsa a od DvF mi nikdy nic nesedlo. Zavinovacky od jinych znacek jsou ok.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: kdepak, kdybych to rozebrala do posledního knoflíku, tak bych nesměla zapomenout na to, že na mě skoro všechny svetříky působěj, jako že si je nositel zapnul nakřivo o knoflík mimo :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    MACHALIK: Když jsem byla malá, tak mi tatínek dával řady do života. Jedna z nich zněla, že jakmile mi kolegyně v práci pochválí klobouk/šaty/kabát, mám ho okamžitě zahodit, protože mi určitě nesluší.:-) Věřím, že z něj mluvila zkušenost a že existujou kolektivy, kde to platí. Ale nemyslím si, že to je zrovna tady v tom poloanonymním virtuálním světě, kde se tvrdě tepe za sebemenší nedokonalost.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: no vida, a problém legíny-nelegíny je zapomenut, efekt Madietta zafungoval zase dokonale. Kdykoli sem něco dám, rozebere se to do posledního knoflíku a rozpoutá se krásná smršť o tom, co všechno jiného, než to, co jsem dala, bych měla nosit. Ňáký legíny, pche :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MACHALIK: ok, takže já zkusím, jestli jsem tě interpretovala správně. Kdo mě tu pochválil, ve skutečnosti není moje kamarádka, protože kdyby to kamarádky byly, řekly by mi upřímně, jaká jsem ve skutečnosti odpudivá a že mi to vůbec nesluší.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SOLEI: já ti nevim, žirafa nejsem (prcek teda taky ne, to je fakt), gazela taky ne a pas mám těsně pod prsama a mastodont se nekoná :-D ono to bude jako všechno, mně podle pouček taky nemaj slušet roláky, stojáčky, netopáří střihy a pouzdro, zato mám být úžasná v áčkovém střihu s véčkovým výstřihem a přitom je to přesně naopak :-D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    LUCIASHECK: bohužel M je celkem malá a ta potvora DvF šije na ženy jiného typu :-( jakmile máš trochu kratší trup tak v jejich šatech vypadáš jako mastodont. Ale zavinovací by určitě slušely, jen by musely být nejspíš na míru nebo od amiku ( J. Free, Talbots a tak , ti bůhvíproč sijou normálnější)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: já tě úplně vidim v klasickejch DvF zavinovačkách :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MACHALIK: Madietta je velmi hezka mlada zena a to, co ma na sobe, ji slusi. Tim, ze to reknu/dam plus vyjadruji tento nazor.
    Ve tvych ocim jsem slepice, ktera si mysli, ze je hnusna a podporuji ji, aby takova zustala?
    Jestli se ti dane obleceni nezda, vznes pripominku. Nenapadej ty, kterym se na dotycne libi.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MADIETTA: Sance, ze me nedezinterpretujes, je temer nulova, ale presto to zkusim: velmi moc bych chtel rict, ze by si zensky mely davat duslednej pozor na chvalu od svejch kamaradek a dalsich zenskejch, a cim je tato uniformejsi, tim vetsiho bacha je potreba davat. Zijete v tomto ohledu fakt ve zvlastnim a nevyhodnym svete. Pritom si nemyslim, ze jde o konkurenci ci zlej umysl, spis proste vsechny cti pravidla mostarny a ty jsou jasne dany: falesnou pusu na levy licko, na pravy licko a zase na levy licko, i lidem, ktery jsou nam u prdele, a nepratelum nejvic. Naprosta inverze.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: TO není fér, ty v propínacích svetrech nevypadáš jako soudružka učitelka... já jo.

    Jinak by mě zajímalo, jak by na tobě vypadaly třeba zavinovací úpletové šaty - měla bych v hlavě hned několik modelů, které mi přijde, že by ti mohly slušet taky.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MADIETTA:
    Sluší ti to!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    EDERA: kujuuu *blush*
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    EDERA: ( a jeste krasne pestene ruce-nehty:)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MADIETTA: Dokonalý! Narozdíl od slečny v (ne)legínách nemáš ideální postavu, ale perfektně se Ti daří to, co touží umět asi každá ženská - podtrhnout přednosti a zakamuflovat nedostatky. Chci k Tobě do učení!:-) A ty nohy Ti bohapustě závidím.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MADIETTA: Já tomu tedy hovno rozumím, ale nějak mi tam esteticky neladí ten svetřík (či co to je) zapnutý na jeden knoflík. Jinými slovy, když si to zakryju rukou, tak od pasu dolů je to super, ale od pasu nahoru tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. A ne, není to ani "tlustým" tělem, ani tvým výrazem. ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: to nevím, nezkoušela jsem to (protože jsem nic takového nepotkala naživo, abych to mohla vyzkoušet), ale nějak mě to neláká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam