• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEANDER: Šaty vpravo jsou velmi podobné těm, co jsem si před Vánocema koupila. Akorát ty moje jsou o kousek delší (nebo spíš já kratší:-). Fialový punčocháče jsem k nim teda ještě nezkoušela. :-)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MIST: Kdybych si musela vybrat, tak za mě teda NO ten model vlevo, kdežto ten vpravo rozhodně YES. A to i v případě té paní na fotce, která je tak o generaci starší než Madietta (a já).
    MIST
    MIST --- ---
    EDERA: ano, je starsi a ja nemam cas hledat na netu M. vrstevnice....moje pointa je, ze je to divci strih satu pro mladou holku. Sorry, M. uz mi na ty saty prijde stara, ALE zas moc mlada na to, aby zbytecne vypadala jak koule s hezkejma nohama.
    Rika, ze pencil sukni ne, ja osobne si ji umim predstavit v satech, ktere by ji zvyraznily pas, prsa, a furt by ukazovala nohy....nevim jak se te sukni rika, fishtail?? Neco takovehleho:

    EDERA
    EDERA --- ---
    MIST: Počkej, ale to je dáma o generaci starší, než Madietta.
    MIST
    MIST --- ---
    BLONDYNKA: jako myslis, ze tebou doporuceny uzel na brise silnejsi figury bude vypadat sveze?...neco ti prozradim, nebude :D

    Nektere strihy satu zacnou na cloveku v urcitem veku vypadat divne. Ten obrazek neni doporuceni, co ma Madietta nosit, ale jen ukazka, ze ty kratke saticky uz nejsou to prave orechove.

    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIST: Dal jsem ti plus! Jeden z třeba pěti plusů v životě! Super :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MADIETTA: asi takhle, od kolen dolu dobry. :)

    blbej tvar satu a kontrast cerna - neurcite hnedo neco se vzorem ve stredni casti tela - opet cerna priserne opticky rozsiruje boky. ve spodni casti rozepnutej svetrik pusobi, ze ho dole proste nezapnes, ze je ti malej, navic je nejakej kratkej, nebo se mi to zda? a nerikej, ze takovy telo holt mas, staci si vyfiltrovat jiny tvoje fotky, aby bylo zrejmy, ze to neni pravda. plus teda divne uliznutej uces ti deformuje tvar lebky. :/

    podle me rozpusteny vlasy, nebo nahore na hlave min priplacly a ten svetrik delsi a dole zapnutej, bude to hned o necem jinym! a nechci rict, ze je to nejaka katastrofa, jen je dost skoda, zes uplne zabila potencial, kterej tam je.
    MIST
    MIST --- ---
    GUDRUN: jsou to saty typu - az ja budu velka, bude ze me selka (chybi satek na hlave). Je rozdil, zda je ma na sobe nekdo ve 20 a nekdo ve 40.
    Plus mozna to zkresluje ta fotka, ale ja bych vsadila na neco, co zvyrazni pas, nadra dmouci a zestihli boky. Asi v urcitem veku je divny byt "cute". Zenska uz spis chce byt za damu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MIST: co je na tech satech divciho? Rozsirena sukne?
    MIST
    MIST --- ---
    MADIETTA: ale prdlajz odpudiva - jses upravena, ladi to, ale treba ja si myslim, ze by to mohlo byt lepsi.
    Nejsem zastanem divcich saticek na dospele zenske.

    KATIA
    KATIA --- ---
    EDERA: tak to je třeba extrém, já ale pozoruju spíš takový to ženský opecovavani, za každou cenu podpořit, laskavě potěšit a tak... někdy je to víc než vhodné, ale jako konstantní postoj to nemám ráda...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MACHALIK: chtel jsi rict, ze tobe se to nelíbí? Mohlo to byt kratší.
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    SOLEI: mam stejnou zkusenost. Ja merim 168, velka prsa a od DvF mi nikdy nic nesedlo. Zavinovacky od jinych znacek jsou ok.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: kdepak, kdybych to rozebrala do posledního knoflíku, tak bych nesměla zapomenout na to, že na mě skoro všechny svetříky působěj, jako že si je nositel zapnul nakřivo o knoflík mimo :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    MACHALIK: Když jsem byla malá, tak mi tatínek dával řady do života. Jedna z nich zněla, že jakmile mi kolegyně v práci pochválí klobouk/šaty/kabát, mám ho okamžitě zahodit, protože mi určitě nesluší.:-) Věřím, že z něj mluvila zkušenost a že existujou kolektivy, kde to platí. Ale nemyslím si, že to je zrovna tady v tom poloanonymním virtuálním světě, kde se tvrdě tepe za sebemenší nedokonalost.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: no vida, a problém legíny-nelegíny je zapomenut, efekt Madietta zafungoval zase dokonale. Kdykoli sem něco dám, rozebere se to do posledního knoflíku a rozpoutá se krásná smršť o tom, co všechno jiného, než to, co jsem dala, bych měla nosit. Ňáký legíny, pche :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MACHALIK: ok, takže já zkusím, jestli jsem tě interpretovala správně. Kdo mě tu pochválil, ve skutečnosti není moje kamarádka, protože kdyby to kamarádky byly, řekly by mi upřímně, jaká jsem ve skutečnosti odpudivá a že mi to vůbec nesluší.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SOLEI: já ti nevim, žirafa nejsem (prcek teda taky ne, to je fakt), gazela taky ne a pas mám těsně pod prsama a mastodont se nekoná :-D ono to bude jako všechno, mně podle pouček taky nemaj slušet roláky, stojáčky, netopáří střihy a pouzdro, zato mám být úžasná v áčkovém střihu s véčkovým výstřihem a přitom je to přesně naopak :-D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    LUCIASHECK: bohužel M je celkem malá a ta potvora DvF šije na ženy jiného typu :-( jakmile máš trochu kratší trup tak v jejich šatech vypadáš jako mastodont. Ale zavinovací by určitě slušely, jen by musely být nejspíš na míru nebo od amiku ( J. Free, Talbots a tak , ti bůhvíproč sijou normálnější)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: já tě úplně vidim v klasickejch DvF zavinovačkách :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam