• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GIO: hele, ono je to komplet za trest - tyhle povinne barvy na svatbu. Jako co s tema hadrama mas pak delat? Bud si to musis nechat usit nebo pujcit, oboje je celkem draha sranda. Podarilo se mi sehnat jednou saty v pozadovane barve, ktere jsem "jen"koupila v kramu a mohla je potom bezne nosit. Jednou. Zbytek visi ve skrini a je proste nepouzitelnej.
    GIO
    GIO --- ---
    SARAJ: ja si predstavila ostrou zlutou, zadny pastel,a le ten je teda taky za trest:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GIO: meh, zluta, ruzova, fialova, modra... pastelove barvy, atd.. proste to chces. Tetickam tu barvu nenarves a ti co to resi stejne nakonec skonci s kusem obleceni, ktere vytahnout max na tu svatbu, pripadne jednou za rok. Pecka.
    GIO
    GIO --- ---
    JANISKA: Žlutá! panebože kdo si dobrovolně (krom Nekonečného), pozve žlutou na svatbu!... o je sluný trest pro hosty, to bych bojokotovala bez omluvy.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    EDERA: Přesně. Já teď byla na žlutý svatbě a dost lidí se tam nevěstě omlouvalo, že ty výrazně žlutý kusy prostě nebyli schopný s ničim, co by nebylo černý (a co by měli doma) nakombinovat. Takže svatba byla taková trochu vosí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MADIETTA: Já osobně bych u té černé na svatbě nebyla až tak striktní (a to jsem jinak fakt staromilský formalista). Zrovna v případech, kdy je nadiktovaná nějaká barva, mi to přijde jako řešení pro lidi, kteří zrovna tuhle danou barvu nemají rádi, nenosí, nesluší jim... Ono pak stačí šál přes ramena/lodičky/kabelka/výrazná brož a rázem už ani ty šaty nepůsoběj až tak černě.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Tchyně mojí kamarádky oznámila před svatbou, že si tedy koupí nové šaty, ale jedině černé. Ta ani nenaznačovala, dala jasně najevo, že se svatbou nesouhlasí (nemá absolutně důvod).
    Tak jí její syn řekl, že jestli jim chce svatbu kazit, nemusí se obtěžovat.
    Nakonec měla šaty tmavě modré :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: Cheche, moje tchyně i švagrová byly na mojí svatbě v černém kostýmku. Švagrová nám dokonce šla za svědka. Buď nejsou tak znalé etikety, jak se tváří, anebo mi tím už tenkrát chtěly něco naznačit. :-D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    NIGHTFURY: ty jo to jsem vůbec netušila, dokonce na svatbu otce mi jeho nastávající vybrala černé šaty :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    CMLKA: tak Spacek by ti nejspis prave nevysel, protoze i ta Elle rika, ze cerne jsou proti etikete. Clanek je spis o prekracovani zazitych zvyklosti a zkostnatele etikety (viz boty s kabelkou). Ja jsem konzerva, co se obeho tyce, ale na svatbe jsem rozhodne ruzne oblecene hosty nijak nesikanovala...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ETERNITY: promin, prvni odkaz...hledala jsem Spacka a etiketu, ale nechci tim moc ztracet cas
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    CMLKA: To uz je druha argumentace casopisem Elle v tomto tydnu:) Asi bych ho mela zacist cist:)

    Rozhodne souhlasim, ze to ma jisty interval nositelnosti, ono vzdycky nakonec zalezi na tom, kdo si to oblece a jak to umi nosit.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ale treba tady to tak jednoznacne neni
    Malé černé na svatbu? - ELLE.CZ
    http://www.elle.cz/laska-a-sex/svatba/male-cerne-na-svatbu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ETERNITY: tak jiste, ale cerne spolecenske saty vs. monterky mi prijde trochu jinej level, myslim to tak, ze mi treba nikdy ani nerekla mama, ani nejaka kamoska, se kterou jsem jiste obleceni diskutovala, ze je to nevhodne, fakt to slysim prvne
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    CMLKA: Oni hosti v bile, kundich satech, riflich a monterkach casto taky nebyvaj jedini...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NIGHTFURY: he fakt? tak to uz jsem par faux pas provedla teda...ale nerekla bych, ze to lidi vedi, protoze jsem urcite nebyla jedina...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CMLKA: Černá je na svatbu stejně nevhodná jako bílá.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCKYSWEETY: tak zacina to byt dost bezne, nastesti na rozumnych svatbach byva cela baravena skala, takze se neco z toho da vybrat a v nejhorsim to holt zase tak nezkazis cernou no, on je fakt, ze kdyz to vsichni dodrzi a nekdo ne, tak to pak ty hromadne fotky celkem kazi, protoze je to vazne dost videt...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LILY28: Leporelo ma typicky 7 stran.
    GIO
    GIO --- ---
    MART1NKA: vic vrstev je jasne viditelnYch.. ale jistou davku citliveho vyvazeni zbytkem to proste potrebuje tak jako tak.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GIO: Pokiaľ je to saténová stuha a sukňa má viac vrstiev, tak by som si to dala na seba aj ja. Z tmavej fotky je ťažké to rozoznať. Našla som na fléri nejakú, ktorá o sebe tvrdila, že je oboje a teda od pohľadu to bolo na horný diel málo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam