• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Člověk aby se bal koupit kozenou bundu pomalu.
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLOWUP: tak samozrejme, ze to nejsou uplne zakladni problemy lidske existence .) ale sam jsi to tu vyvesil, nemelo by te prekvapovat, ze ostatni pritomni to vidi a hodnoti ,)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nekdy fakt lituju ze ten aha efekt nezaziju. Predstavuju si zdejsi modni policii pred googlem. Ted uz vi, ze to cemu rikaj krivak existuje uz skoro sto let. Najde si o tom clanek ve wikipedii. Potom par set obrazku. Pak si vzpomene, jak tu blabolila neco o limcich, eleganci a sladenych pascich u kalhot. Tywole, ten ksicht bych fakt rad videl :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARAJ: Cywe, dnes rano jsem se vzbudil do nadhernyho dne - modry nebe bez mracku, na obzoru hory - a jako prvni jsem s kamosem domluvil ze dnes je ten den, kdy dame prvni sezonni vyjezd na Gurnigel.
    Samozrejme mu ale teda vysvetlim, ze neexistuje aby si k motorkarsky bunde vzal hnedej pasek do kalhot, ponevadz v cesku si jedna slecna mysli ze to "zabije" :-)
    I kdyz... kurva, ted mi doslo ze v motorkarskejch kalhotach mam cernej pasek... Hm, to samozrejme ted moje rebelsky ja znacne ztrapnuje. No snad dam dostatecnej konter nejakym spatnym limcem :-)
    *facepalm*

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLOWUP: jen je skoda, ze ja delam pokroky, ale ty mas porad zamrzlo. Ikonickej kus obleceni jeste neudela z modelu neco peknyho. I pekna bunda jde zabit zbytkem. Coz se ti zadarilo.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: Povez nam radsi k cemu se smi nosit a k cemu ne, pekne prosim, smutne koukam :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AZA_: To by byla vskutku nova dimenze :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARAJ: Aha, Saraj objevila google, sikovne devce, jen tak dal, gratuluju.
    Ono halt tu perfecto od ty doby nosil a nosi leckdo, z tyhle branze skoro kazdej.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DROOPI: Nazor muzes mit jakej chces ;)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Blowup je rebeeeeeel!!!!!!!
    FASTCORE
    FASTCORE --- ---
    Punk je pro lidi na nyxu synonymem slabomyslnosti...čeho já se ještě nedožiju...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Přečetla jsem si tuto diskuzi a šla do sprchy.
    Celou dobu jsem se bavila představou našeho prezidenta v křiváku a jeho choti v šatech, které proslavila Marilyn Monroe.
    Děkuji za hezký večer a dobrou. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    BLOWUP: jeste ze jsi si to ospravedlnil ...... takze vlastne nikde nemuze mit nazor ze to vypada blbe jo ?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PROMETHEA: Eh, zrovna se trochu nudim, tak proc bych neudelal trochu osvety ;)
    Ta bunda je klasicka Schott Perfecto. Kdyztak si ji vygoogli, ty cvocky k ni patrej, ta puvodni varianta ma jeste stribrny hvezdy na vylozkach. A jeji zakladni vlastnost, kterou vicemene na celym svete (krome ceska, jak se zda) vsichni znaji je ta, ze se da kombinovat uplne se vsim :)
    Proslavil ji Marlon Brando jenom s bilym trickem (ktery do ty doby taky nikdy nikdo jinak nez jako spodni pradlo nenosil), ale nosi se uplne ke vsemu. I k rolaku, k bily kosili s kravatou, ke svetru s V vystrihem, nebo treba pres bily svatebni saty :). Je odjakziva symbolem rebelie, takze pro ni proste zadny pravidla neplatej ;)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: Existuje tady nejakej uzus jak se chovat, treba ze bych ted mel delat ze me tvuj nazor zajima nebo tak neco? Ja to sem daval z prdele ponevadz jsem tu bundu zrovna na sobe mel, jako muj predchudce.
    Ale beru na vedomi ;)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    mno a za mne kombo rolak, cernej krivak bo co to je a hnedej pasek ve svetlejch dzinach - no, no, no.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    BLOWUP: je tam rozdil ve vice detailech, napr. limec u bundy v kombinaci se zakoncenim tricka, barva a styl kalhot, detaily na bunde (kapsicka se cvockem proste nejak eleganci nedodava)...mozna je to fotkou nebo postojem (i rozdil v tom, jak pusobi ruka v kapse), ale urazenim modni gramotnosti ostatnich svuk outfit proste nevylepsis
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: To, co pises, je pravda jen castecne. Stokrat se mi muze neco na chlapech libit a vypadat to stylove a ten 101. v tom proste bude vypadat jako obchodnik s teplou vodou/ruskej vyhazovac/vekslak/kokot/sasek/albanskej mafian, ....
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: Tak na tom je prave nejlepsi to, ze kazdej si halt ty asociace hleda podle svyho puvodu :) U lidi z vychodu nehraje zadnou roli ze vlastne puvodne slo o neco uplne jinyho, ponevadz jejich horizont zacina halt jinde.

    Pamatuju se jak tu na nyxu nejaka mistni slepice jednou cosi komentovala ze „rolak se sakem nosej rusaci“ :))
    Tjo, on je to v podstate uz po nekolik desetileti - nejpozdeji od filmu Bullit - klasickej nestarnouci styling muzsky garderoby, ale ona halt zna jen ty rusaky, tak halt produkuje takovy provincni kouzlo nechteneho, no :)

    Ale jinak, co se komu libi je samozrejme nastesti jenom jeho problem, v tom s tebou souhlasim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam