• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    SARAJ: bundy? Kundy? :-D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    hehe, clovek si udela otocku Praha - Blava - Praha a porad se jedou bundy, krasa:) patek!
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak jak jsem slíbil jdu do toho a těším se na reakce:) nikdy jsem úplně nepřemýšlel co lidi můžou říkat na to jak jdu oblečený:D tak jsem zvedavej. Nový věci si kupuju málo, mám rad starý oblečení, pohodlný a takto nějak razim ven, OK, do města beru džíny :)
    Netušil bych ze někoho mohu urážet :D
    Elegantní věci nenosim, necejtim se v nich svůj, jsem sportak :))

    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LACROIX: Jak říkáš. Co bys taky jiného čekal od Stepního vlka...

    Ale abych ti opravdu odpověděl: Občas mám prostě zvrácenou chuť schytávat nekonečný příděl mínusů od zdejšího stáda a komentáře v ISM jsou k tomu ideální příležitostí.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    JAZDA: ď, jsou z Tally Weijl. Překvapivě držej. Pak jsem měla obdobný v červenym,ale ty se hned rozpadly (ani ne do roka) a jejich zmutovaný "džíny", který se sice ošoupaly,ale dva roky vcelku intenzivního nošení nakonec taky zvládly,ale pouštěj barvu jako ďas... tedy kvalita je trochu sázka do loterie..
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    GIRAFFKA: super kalhoty. barva a i dojem materialu(ne ze by byl az tak moc poznat). kam se na takovy chodi?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    HOBORG: lyzar!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jsem tu správně v diskusi Kožené bundy po předcích a možnosti jejich užití v současné módě? :)

    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Já už bych to nekrmila...
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    BLOWUP: tak to by me zajimalo, jak myslis tu prvni cast.
    Kazdopadne chapu to tak, ze pankac sice jsi, ale nelibi se ti skatulka a tak se vyhranujes i proti pankacstvi. Politiku bych do toho netahal, rekl bych, ze svetonazor pankacu je znacne roztristen a meni se i se stavem vedomi.

    Pocestene germanismy jsou skutecne hruza, ja bych je vsechny zakazal. Treba slovo original, slogan "fuck the system", ...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: tak tedy... koženou bundu dneska taky mám, ale nejsem hubená jak Blow-upova máma, protože jsem neobědvala žervé, takže v ní vypadám jak Houmr. Budiž mi omluvou, že k tomu všemu mám Conversky (založeno r. 1908) s tkaničkama v barvě kalhot a podprdy... fotka s příběhem.

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NIGHTFURY: ja ale pocesteny germanismy pouzivat nechci ;-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Jj, to je duvod kterej Schott sam uvadi. Pri blizsim pohledu to je ale prej spis tak, ze tu formu s klopama puvodne prevzali z peacoatu kterej sili pro americky namornictvo. Tam je latka taky dvojmo hlavne kvuli profouknuti u zapinani, ale zapinani ma svislou hranu. Jenomze perfecto je prvni kozena bunda na svete se zipem, a tam by ten prechod ze svislyho zapinani do ty sikmy klopy asi nedelal dobrotu, tak udelali i zapinani v prodlouzeni ty klopy a to zdvojeni slouzi i tam proti profouknuti zipem.
    Videt to je dobre na jiny jejich legendarni bunde, 671 (mimo jiny to je ta co nosil Fonda z filmu Easy rider). Tam klopy chybej a zip je svislej, jenom s obvyklou zalozkou.
    Ale nejspis se proste tomu kdo to navrhoval jen ten sikmej zip libil :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EULE: Me staci jen kazdy jaro shodit vagus styl..oholit se a nechat se ostrihat no :))..ale dik!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    BLOWUP: Než napíšeš dalších deset "halt" ve dvou větách - to slovo, které chceš použít, je "holt". V tomhle podání je to jak německý telegram.
    Sorry, nepatří to sem, ale strašně to tahá za oči.
    ACKO
    ACKO --- ---
    GIRAFFKA: bunda nebude po dědovi, asi ti uniká, že blowupovi už táhne na šedesát, takže mladistvá rebelie skloubená s počáteční stařeckou demencí je opravdu něco, k čemu se už vyjadřovat nechceš
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HOBORG: Tak tak, levicactvi je synonymum slabomyslnosti, souhlas.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    WRIGLEY: Je otazka, kdo komu tu past postavil, respektive kdo do ty pasti nakonec spadl :)
    S tema pankacema je to halt tak, ze tu muziku posloucham, ale lidi ktery jediny na co se zmuzou je postoj „fuck the system“ mi odjakziva prisli prihlouply, s tim halt uz nic nenadelas :)

    Problem je ze mladata z vychodu tu perfecto spojujou s nima ponevadz to poprvy videli na Sidovi nebo Ramones. To ze se clovek muze inspirovat nikoli tim, kdo vsechno to o par desetileti pozdeji kdy nosil, ale primo originalem jim nedochazi, ponevadz jak jsme si tu nazorne demonstrovali vubec nemaj poneti co ten original vlastne je. Ale on je osud potresta, jejich deti se jim budou smat ze chodej obleceny jako Justin Bieber :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    WRIGLEY: to jen proto ze punk smrdi levicactvim, a blowup je authenticky pravicove konzervativni rebel. neco jako Klaus nebo Hampl
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    BLOWUP: bavi me, jak si sam casto postavis past, do ktere pak spadnes. Tentokrat se ti povedlo zduraznit, ze punkace povazujes za slabomyslne a nasledne zacnes poukazovat na to, ze tva oblibena bunda je znamenim rebelie. No a co je punk, kdyz ne o vzpoure proti normam.

    Kazdopadne me z debaty napadl vyborny slogan pro secondhandy do dnesni doby - obleceni s pribehem ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam