• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EXAGE: ja mam takovyhle kalhoty od levisu a to dokonce jeste z nejakyho outletu fashion arena..kdy jedny staly asi litr...Nakoupil sem si tam 5 cernejch a asi 7 ruzne modrejch dzin..vsechno stejnej rovnej levis strih..mam je vsechny uz asi 10 let a furt krasne drzej..nosim je k tem chelsea botam dost..stejne jako treba business kalhoty ze zary..nosim je ke keckam od adidasu..prijdou mi jako nejvic univerzalni kalhoty proste.
    PALIMPSEST: To ja neumim...Vzdycky kdyz vidim kluka ve skinny dzinach tak premejslim jestli ma picu, protoze normalni chlap se do toho proste nenasouka...Stejna moda byly u chlapu jeden cas i takovy ty nasravacky...Prijde mi ze chlap by mel nosit normalni kalhoty nebo dziny a ne tyhle skinny veci kdy si nemuzes dat do kapes ani nuz, mobil nebo klice.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: vůbec nemluvím o diakritice, ale o slovech "vodkaz", "koment" apod. Mmch poukazování na "žiju jinde, mám blbou klávesnici, fňuk fňuk", to je nová dyslexie či co?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KOUDY: a co my co na nejaky skiny kalhoty kaslem a nosime porad ten rovny strih ?...jo a taky nenosim kalhoty s dirama a holy kotniky i v zime ...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: lol jiste prosim te, bez si brecet nad tim ze nepisu diakritiku po ctvrtstoleti na eng klavesnici jinam. a s dehonestaci si zacala ty. get bent.
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    KOUDY: hele a co se třeba vybodnout na ztotožňování oděvu s genderem nebo sexuální orientací?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: Neukázalo se vůbec nic krom toho, že jsi zkoušel patlat nějaký oslí můstek čistě za účelem toho, abys mě mohl zkusit umlčet, zastrašit, pošpinit nebo něco podobně kvalitního, a použil jsi nějaká zpotvořená slova, protože ve své demenci nejsi schopen psát česky (ani jiným existujícím jazykem). To je asi tak vše.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KOUDY: Tak krejci ti asi usije kalhoty, ktery ti koncej presne kde potrebujes u jednech konkretnich bot o tom zadna, jenze takhle konfekce nefunguje a malokdo si asi kupuje ke kazdejm botam jedny kalhoty. Protoze kdyz David nasadi tyhle kalhoty k jinejm botam budou bud moc kratky a nebo dlouhy. Bohuzel vim jakej problem je sehnat blby chinosy....pas, delka, barva, matros.
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    DEB: a za mě se tak chováš ty, tak se budem třeba ještě chvíli přetahovat o poslední slovo a pak se můžeš jít bodnout, hm?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Pojdme se na ty skinny homokalhoty ve kterejch se nam jen parej koule vykaslat a zacneme zas nosit normalni chlapsky dziny a kalhoty s rovnym strihem..Tahle skinny moda je jedno velky peklo.







    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: ne jen se ukazalo jak ti chutna vlastni medicína, chucpe je na tve strane.
    DEB
    DEB --- ---
    PALIMPSEST: tak jo, odchodil si cely den v malych kalhotech a vesla se ti tam i ruka, za me porad vypadas smesne a dokonce se tak i chovas. tvoje volba.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: Vidím akorát to, že neumíš česky, dál nic.
    DEB
    DEB --- ---
    KOUDY: samozřejmě ze ano
    DEB
    DEB --- ---
    EXAGE: asi takhle.. ja nekritizuji ty kalhoty samotne, rekla jsem, ze na nem to vypada smesne, je holt potreba nekdy uznat, ze ne vsechny typy kalhot ci jinych odevu nam lichoti.. u nej by mozna stacilo o velikost vetsi nebo jinej strih a pokud ne, volim jiny kalhoty a jiny boty, je to jednoduchy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EXAGE: jasne ze jde

    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    DEB: ne, deb, stručně a fakticky jsem ti vyvrátil tvoje tvrzení, načež jsi začala blábolit, jak tě nezajímaj nějaký teorie. vůbec mi nevadí negativní reakce, ale ohradim se, když ji formuluješ jako úplná kráva. enjoy.
    SITH
    SITH --- ---
    EXAGE: exactly
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: tak vidis.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: A taková argumentace je vpravdě relevantní ještě více. Ty estetickej názore :-D
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    DEB: Zrovna ale kritika skinny kalhot je zbytecna. Treba k chelsea botam nic jinyho moc vzit ani nejde.. tam straight jeany vazne vypadaji priserne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam