GRANTORINO: Tohle je presne ten typ rad, kterej je teoreticky krasnej a preci naprosto logickej, ale prakticky u tohohle typu postavy imho uplne mimo (nektere zafunguji mozna libive z peclive vybraneho uhlu na 2D fotce, ale ve 3D z ostatnich uhlu budou jen horsi). Iluzi pasu neutvoris jinak nez vyraznym optickym prifouknutim spodni casti, takze ve vysledku ti vznikne neco, co pas stejne nema, ale urputne se o nej pokousi, a ted uz ma navic objem i uplne vsude. Triko volne splyvave pres boky ve vetsine pripadu u postavy s mohutnymi rameny, obrovskejma prsama, zadnym pasem a rovnejma bokama jeste zkrati nohy a navrchu vytvori takovy asimetricky utvar (asi metr na metr).
Z moji zkusenosti nejlepe funguje priznat objem tam, kde uz je, protoze ho opravdu nijak nezamaskujes, a tam, kde neni, tak ho zbytecne nevytvaret, protoze pro opticke vyvazeni ho potrebujes hrozne moc (coz ve vysledku proste neni dobry). Ok, urazila jsem asi jemnocit Stepniho_vlka, kdyz jsem si dovolila postnout “vohoz na dnesek” sve velmi nesoumerne postavy, ze citil potrebu mi misto udeleni minusu jeste rozepsat, jak jsem divne tlusta a jak se mu to cim dal tim vic nelibi (ale kdo vi, treba mu krivdim a prekvapi skvelymi napady), ale holt jinou pres noc mit nebudu.