• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUCIASHECK: jj, mne tie šedé vlasy slušia, ale vydrží to 2 týždne. fialový šampón mi robí z odfarbených častí chemlon a 2k na farbu od kaderníčky mesačne nemám, tak oscilujem medzi studenou a nažltlou blond. čo vidím okolo seba, deje sa to každému.
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    RADUZZKA: *práce s nimi
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    WITCHIE: Můžu se zeptat jaký ten vlas je? Já si (možná naivně) říkám, že až to propukne tak budu nosit bílé mikádo nebo něco do Francie, ale třeba mě překvapí chování šedivých vlasů a jejich následná pece s nimi.




    DEB
    DEB --- ---
    BLONDYNKA: ty ses fakt moc
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DEB: Mno, o ztrapňování mi povídá děvenka, která si neumí vybrat brýle, neumí si udělat s vlasy vůbec nic a navíc ještě chodí oblečená pořád v jednom a tom samém, protože ani s tím by si neporadila, ale zato zkritizuje každého, kdo na rozdíl od ní má nějaký svůj styl? Beru to tedy od tebe jako kompliment :-)))
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: dobre))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: na šediny si prostě přijdu ještě mladá. Přijď se zeptat za deset let. :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCIASHECK: Az ted zacinam byt rada, ze mi to neslusi. Ty bile/pastelove vlasy se mi vzdycky libily, ale priznejme si, neni to pro mne.
    DEB
    DEB --- ---
    BLONDYNKA: kdyby sis ten prispevek radsi precetla celej a neztrapnovala se
    DEB
    DEB --- ---
    LUCIASHECK: me bila taky drzi snehobile bila dokud to proste neodroste, sedivou uz jsem taky mela, pravda na kratkych 4mm vlasech ale drzela skvele..samozrejme zalezi na jednotlivem vlasu
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Taky vlasy té osmnáctileté modelky na fotce nejsou šedé, žeano. Skutečné šediny vypadají zcela jinak :-D
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    LUCIASHECK: tohle zrovna muj problem neni, ja je mam prirozene studene sedobily. Ale proste moji bledou plet to nepozvedne a rysy neosvezi, prave presne naopak.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEB: Primo kadernik taky nejsem, ale preci jen se s ruznymi vlasy potkavam hodne. Udrzet takovouhle barvu je temer nadlidskej ukol. Vetsine lidi nevydrzi ani tejden, nez zacne zloutnout, coz vypada casto extremne nehezky a stahovat to permanentne brutalnima fialovejma maskama clovek taky nechce (nehlede na to, ze kdyz to prezene, je fialovej, kdyz to nedozene, tak zelenej, kdyz si neda bacha, tak flekatej).
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DEB: to je presne to co jsem zminila - nastajlovana fotka - liceni, svetlo, modelka.
    DEB
    DEB --- ---
    ALONSY:
    WITCHIE: staci na to treba jenom hodit toner, a nebo tu sedivou jeste vic vyzdvihnout melirem, prelivem co ja vim, nejsem kadernik ... ale prijde mi to super i u mladych holek
    http://hercanvas.com/...ntent/uploads/2016/04/Natural-Grey-Hairstyles-for-Women-of-Every-Age0221.jpg
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WITCHIE: taky mi to přišlo cool a těšila se na šediny. Pak jsem zjistila, že většina lidí co se nebaví vypadá prostě rezignovaně. (I když ten dojem dělá i oblečení, držení těla atd., realita taková většinou ale je)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DEB: mam sedobily vlasy vicemene komplet cca od 33, barvim se a vypadam vyrazne mladsi. Jednou jsem to nechala hodne odrust (15cm) a zvazovala ze to tak necham. Ale neda se nic delat, vek to proste pridava a ja hned vypadala na svuj vek, ne-li vic. A taky vyblitejsi a unavenejsi (jsem zimni typ, bleda plet s ruzovym nadechem a cernohnedy oci; takze se tez barvim na svoji puvodni hnedocernou; svetle barvy by mi neslusely, leda studena stredne hneda ale toho s hennou nedosahnu a chemky mi vyziraj vlasy z hlavy), pokud jsem nebyla nalicena. Navic mam dlouhy vlasy (a kratky sedivy fakt ne, nehodlam vypadat uz tec na 50+) a nebarveny sediny bejvaj suchy/trcivy, takze pro dlouhy vlasy nic idealniho (ok to se da resit vhodnou peci).
    Sedivy/bily vlasy nejsou cool na kazdym. Vetsinou dobre vypadaj akorat na nastajlovanych fotkach a na par vyjimkach v realu.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    No jasný, zakrývání šedin je blbost, lepší je být přirozenou postarší italskou dámou, haha. Připomnělo mi to film Moostruck a Cher, aneb malé před a po hovoří za vše:


    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DEB: njn, ale šedivá od 25 být nechceš no...jinak souhlas, s přibývajícím věkem by se barva měla zesvětlovat, ale zrovna u Madietty mi ta černá nevadí, tak nějak k ní prostě patří.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: me prijde hrozna skoda, a ted to beru obecne nejenom u tebe, kdyz zensky zakryvaji sediny...
    chapu ze tvoje puvodni barva byla tmava ale svetlejsi by te udelal jemnejsi, popremyslej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam