• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MART1NKA: to jsem slysela v x-variacich. Holky s krivkama rikaji, ze to pro ne neni, maly holky rikaji, ze to pro ne neni, na vyhublych to nevypada dobre :) asi je to kus od kusu a „kus“ od „kusu“. Moje kvota v cosu byvala tak 10 kousku vyzkouset, z toho vetsina vubec nesedela/nevypadala dobre a pak mezi tema 10 byl jeden perfektni, ze je z nej doted eyecatcher :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Ono to nazivo nie je o moc lepsie. Tie materialy vacsinou neodpovedaju cenam a strihy nie su na zeny s krivkami.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: To jsem si rekla dneska u tech cervenych satu, musim se zajit podivat. Vsad se, ze nam to bude sluset, mame prsa a zadek, na rozdil od tech jejich zombie modelek.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BERUSKA_CA: přesně! Já tam budu muset někdy zajít a podívat se na to oblečení na vlastní oči. Na netu bych si podle produktových fotek nevybrala nic a všechno bych to obratem nastrkala do módního pekla, včetně těchhle červených šatů, které na DENISE vypadají úplně famózně.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: No to taky, ale hlavne to na nich dost podivne visi. Jako by nemely zadny tvar. Proto jsem si tam nikdy netroufla nic koupit, bala jsem se, ze budu vypadat jako na uteku z blazince. A pak prijde clovek a moc mu to slusi.
    Dost podivna obchodni strategie.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: Ono by trochu pomohlo, kdyby se ta modelka netvářila, jak když trpí za všechny hříchy světa. To je strašná móda, tyhle modelky s tragickýma výrazama.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DENISE: Dalsi dukaz, ze na realnych lidech vypada to Cosacke obleceni nesrovnatelne lip.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DENISE: To jsou šaty nebo sukně? Já osobně nemám odvahu na červenou, ale je to absolutně bozi!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SRETSIS: Zirafa v zaberu na to ma stejny nazor.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    DENISE: Líbí se mi to naprosto celý včetně bytovýho zařízení. Připomínáš mi matky umělkyně z projektu https://www.thesocialitefamily.com/
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DENISE: vypadá to skvěle, akorát mně tam zas chybí nějaký echt šperk :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DENISE: Šaty jsou skvělé, co je to zač, prosím?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji za uvedeni na pravou miru a omlouvam se za nepřesnost
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    VON_GILOTINE: Jsem moc rada, ze presne vis, jake barvy pripadaji ID Luciasheck pres caru, vyridim ji to. Nicmene zrovna ID Luciasheck nema problem si vzit rtenku jakoukoliv od bezove pres cervenou a fialovou ci cernou az k zelene.

    “Problem” s vyraznymi rtenkami je ten, ze dost vytahuji jakekoliv “defekty.” Pokud by si Denise vyhrala s makeupem, skvele sjednotila plet a umazala temno kolem oci (a dokonce i kdyby ho tam nasledne opet dodala, ale spravne zacilene), tak ID Luciasheck bude prvni, kdo ji za to zatleska.
    DENISE
    DENISE --- ---
    VON_GILOTINE: O to nejde, i necervene rtenky jsem nosila před rovnatky, s tím nemám problém. Problém s tímhle odstínem byl v tom, ze kdykoli dam vidět zuby, nějak divně se to v nich (a v ty keramice) odrazí, ze to proste vypadalo blbě (zkazene, víc žlutě než to je).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DENISE: hovoris jako clovek co tvrdi totez o brylich s cernymi plastovymi obrouckami pote co leta nosil jen klasicke kovove obroucky.
    jinak nez skrze leap of faith to nejde. neuvidis to dokud s tim nezacnes.
    //samozrejme muze to byt jen fotkou. a prilisna osobitost neni pro kazdeho. id luciasheck nosi jen cerne usedlosti, nedivim se, ze ji necervena rtenka prijde priserne pres caru.
    DENISE
    DENISE --- ---
    VON_GILOTINE: Už mám jen par týdnu do sundání rovnátek a hrozně už chci nosit rtenky, tak to vždycky zkusím, ale vidím, ze to proste není ono ještě.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    FEFERONIE: diky
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    skoda, ta rtenka na tom byla to, co tomu celemu dodalo osobitost a posunulo to o rad vys.

    dzyzsfakynejčkrajst jak dlouho to potrva nez se vic zen odvazi k jinemu tonu nez par odstinum cervene.
    fakssejk
    DENISE
    DENISE --- ---
    LUCIASHECK: A děkuji!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam