• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KATIA: Vidíš a mně se třeba ten květinový vzor na jejích šatech moc líbí a kombinace s červenou také, a ani si nemyslím, že má "širší lýtka". Předně nevím proč by měla něčemu "věřit" a proč by ji vůbec mělo zajímat, jestli někomu cizímu její oblečení přijde v pořádku nebo ne.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MARIPOSA: já patřím mezi lidi zde, kdo takový typ barevnosti a sladění berou tak na holčičky do 10 let, takže myslím, že bych to fakt neocenila ;-) ale o ty buchty si řekni :-)))
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    KATIA: Ja nevim, jestli jsi Xmarge nekdy videla osobne, ale tyhle barvy ji nazivo hrozne slusi. Buchty od ni zadny nedostavam. Mela by to napravit :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    XMARGE: ja vím, že spousta věcí vypadá naživo jinak než na fotce, ale osobně bych teda, co se týče zpětné vazby na oblečení, skoro víc věřila nezávislému zhodnocení na netu než na živo ;-) oni pak třeba reálně nechtěj přijít o nějakou tvou skvělou buchtu a tak :-)) za mě ti třeba ta barevnost moc nesedí...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MOODYCAT: děkuju náčelníku, že ses mě zastal!
    Já jsem si původně myslela, že to tu je "vohoz na dnešek" a ne poradna pro ty, co se neumí obléknout... já respektuju, že se vám můj styl nemusí líbit, ale já ho měnit nebudu. Líbí se mi a cítím se v něm dobře a naživo mám velmi kladné reakce. U bot vím, že je to moje slabina,takže děkuji těm, co mi poradili i do pošty.
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    _VYKUTALENA_: Jee, já chci tu sukni s ptákem, odkud prosím je ? :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    CMLKA: pletu si je na telo, protoze jsem velka a silna, tudiz volny svetry ze me delaji krabici. Upazit muzu, pletenina z vlny je velmi elasticka.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XMARGE: ja nevim proc, ale mam ze vsech tech tvych svetru pocit, jakoby se srazily... vim, ze si je pletes na miru, takze jeto uplna blbost, ale uplne cejtim, jak bych v tom nemohla poradne upazit :)) strasne divny...asi nejsem zvykla nosit takhle uply svetry...jinak jsou krasny, asi to na ty fotce mate
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ETERNITY: Ja tak chodím od jesene do jari. Midi sukňa a boty ala klasicke Martensky.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: (a budu vypadat jak spokojeny kaspar, protoze mam uplne jinou postavu:)))
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MOODYCAT: at si kazdej nosi co se mu libi, ale kdyz to pak hodi na net tak se mu muze stat, ze sklidi kritiku.....ty kaspare :-)))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jsem taky spis pro spokojene kaspary, ale tahle delka sukne s timhle typem bot (od Vykutalky) je proste pecka, takhle musim nekdy vyjit!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    _VYKUTALENA_: Ja radsi budu spokojenej kaspar :).
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    MOODYCAT: Já taky, ale ne kazdej si to muze dovolit, protože jsme každý jedinečný. Základ je znát svůj střih a pokud to nevíš tak většinou člověk vypadá jak kašpar. Nicméně je to volba nás všech.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    _VYKUTALENA_: Ja jsem silnej zastance toho, aby si kazdej mohl “dovolit” nosit to, co kurva chce a co se mu libi :).
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    _VYKUTALENA_: Tady je vidět jak má každý jiný vkus. Originál se mi líbí, tvá úprava je sice zajímavá, ale moc se mi nelíbí. Tohle je děsná délka sukně.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    XMARGE: Taky mám širší lýtka a my si nemůžeme dovolit nosit sukni ke kolenům. Měla by být buď ke kotníkům nebo trochu nad kolena ať vynikne silueta. Určitě nééé tón v tonu svetr a punčochy. Působí to, jakoby jsi na sobě měla neopren a přes to sukni, zároveň ta výrazná barva ti rozšiřuje lejtka a celkově to působí trochu naivně. Zvol svetr s výstřihem do V, opticky ti to zeštíhlí ramena a zvýrazníš svou přednost (hezká prsa). Sukni vytáhni do pasu ať si prodloužíš nohy. K botám se raději vyjadřovat nebudu, ale určitě může být alternativa. Co třeba barefoot? Určitě dělají nějaké hezké ženské i k sukni...
    DEB
    DEB --- ---
    VALENTINA: jestli mas tlusty kotniky tak prestan nosit ty desny barevny puncochace
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    XMARGE: ja to resim porad, mam tlusty kotniky, takze k sukni proste potrebuju podpatky a ty boty nesmi koncit u kotniku nebo tesne nad, mam takove o neco vyssi a vypada to lip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam