• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SMETY
    SMETY --- ---
    GEISHA:
    DEB:

    Me2
    DEB
    DEB --- ---
    GEISHA: hmm nemam, mozna zalozim :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Máš to nějaký rozmezzaný:-)
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GREGI: A jinak v místním dětském domově jsou také vděčni za povlečení, ručníky, nové spodní prádlo a hlavně hygienické potřeby pro starší děti :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GEISHA: starejch osklivejch onosenejch ano. Jeste vetsi problem jsou boty. Prekvapive i deti z decaku chtej vypadat hezky a ne chude... Obvzlast teenage roky
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: Vsem moc dekujeme za obleceni! Deti nadseny, co jim neni nesou do decaku pro ostatni:) Kdyz budete mit kdykoliv cokoliv na zbaveni se/darovani kontakt mate, hadru tam nemaj nikdy dost:)) Tak stastne a vesele!!! :*

    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREGI: proberu to, pošlu fotky do zpráv. Mám tu třeba i pěkný batoh do skoly od topgalu, tak když se to holkám bude líbit, pošlu balíček ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    MICHELLEDANIELS: boty sou uplne nejvic nedostatkovy:) nosej za dve stovky od vietnamcu
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREGI: já teď darovala tři krabice matce v nouzi, která má 3 holky s tím, ze do toho kdyžtak dorostou, ale zkusím to tu ještě přebrat a třeba se něco najde. Mám po malé hezké věci a nabízet to někde je spis kolikrát za trest, takže pokud to využijí děti v dětském domově, udělá to radost i mně. Co boty? Ty mi tu zbyly a jsou třeba jen 2-3x nošené...
    GREGI
    GREGI --- ---
    ACIDQA: Je skvely! Zatim 5 lidi napsalo z toho 4 klucici veci... cekal sem to obracene co se deje?!:D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GREGI: Ahoj,
    chodí děti do NZDM N Klub v Nymburce? Dneska večer přivezu krabice s oblečením různých skateznaček, které nám darovali kluci z Representu. V pondělí budeme s dětmi slavit Vánoce a určitě ve svých krabicích něco objeví. + Budu s kolegyněma domlouvat, co s tím dál, protože Represent byl opravdu štědrý! Na holčičky toho asi tolik nebude, ale na kluka určitě... tak se kdyžtak ozvi (klidně pošta nebo se stavte s ženou u mě v kanclu v Sadovce ,) Karma, kafe, úsměvy... a to oblečení. :)
    DRAGON1FLY
    DRAGON1FLY --- ---
    Dnešní barvičky do bílý tmy

    CHEESS
    CHEESS --- ---
    GREGI: špatně si to pochopil, tahle skupina má 1166 sledujících, zatímco ta druhá "správná" 5265 .)
    So vás pobavilo - 1879...
    Konec ot a přeji hodně štěstí .)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    GREGI: to sice ano, ale níže zmíněná diskuse je k tomu přímo určena a měla by tak možná větší efekt, když pomineme dosah publika ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ahoj trosku ot ale nevim kam jinam.
    Mame v hostitelske peci tri deti z decaku, vseho maji docela dostatek (az na rodice a lidsky kontakt), ale obleceni daruji lide vetsinou stare a osklive nebo ve spatnem stavu. Obvzlast holcicky samozrejme touzi po hezkem vohozu. Kdybyste mel nekdo doma nejaky hezky vohozy a boty na holcicky 8 a 10 let a kluka 13 (klidne vetsi vekovej rozptyl vite jak rostou a urcite by se nasly dalsi deti v decaku je jich tam dost) udela to velkou radost:) Zkousim to takhle nez zacnem nakupovat nove veci, vim ze tech hadru je spis nadbytek nez ze by se muselo hned nakupovat nove:) Kdyztak PM dik, Pozitivni karma zarucena;)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam