Hrozně nerada si kupuju oblečení, způsobuje mi to frustraci a depku, nesnáším chození po krámech, zkoušení a to všechno okolo, ve všem si vypadám jak neforemná brambora.. dneska jsme s mužem nechali děti u našich a jeli s největším odporem na Chodov (doplnit zásoby, čeká nás svatba přátel, dětem cosi dokoupit atd.). Už jsem to skoro vzdala, že je všechno hadr, polyester a "meh" a na cestě z Espritu, že na to jebu a už mi to vysává poslední mozkový buňky, jsem na štendru zahlidla tyhle šaty. Byly tam jedny, moje velikost, padly jak ulitý a nejsou ani takový shit materiál (je takový pevný, hladký/lehce lesklý, přitom bavlna, plus cosi). Hodila jsem si k nim ještě pásek, ale dají se i bez (a maj kapsy). Na netu bych si jich asi ani nevšimla... Mám z nich fakt radost (za ten bordel se omlouvám, včera jsme přijeli z chaty a všude jsou haldy prádla :D).
OPUS Košilové šaty WARENE - tmavě modráhttps://www.breuninger.com/cz/b/opus/ko-ilove-aty-warene/1001595987/p/?variant=138878a6d0b4461abc09ba29d5a7deff