• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    FIFI
    FIFI --- ---
    BACCARA: prvne vidim Baccaru bez birkenstocků !
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BACCARA: Plus za krásnou fotku, jé, 1980, to jsem se narodila. :) Ale peklo to není, sorry. Maminka byla štramanda.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACIDQA: Mám podobný problém, jen nechci tento typ bot :)
    Jak jsem si po letech koupila dlouhý kabát, navíc barvy sahara, prolézám obchody a nemůžu nic najít.
    Ke kalhotám vlastně vypadají dobře i bílé tenisky, ale co k šatům u širších lýtek, aby pak člověk nevypadal jak čapa, to je mi po ozkoušení yx typů bot, záhadou. Lodičky nechci - zřídila bych si nohy.
    Paní prodavačka mi teď nabízela mokasíny s traktory. Jako asi se to někomu líbí, můj šálek kávy to není. Připomínají mi ty postavičky z ilustrací Neználka.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ARGANNAH: Rodinné album, rok 1980, nosilo se to vždycky a bude se to nosit pořád. :)))

Do pekla to patří a škoda že nemám tu čepici Ford.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACIDQA: Trochu pozdní reakce, sorry, ale podobný boty se nosily v ranejch devadesátkách, možná když bude matka moc prudit, tak by se dalo prohrabat rodinný album a přistihnout ji vyfocenou v něčem podobným.

Jinak jsou krásný. Miluju vysoký boty, ale mám nekonfekční postavu, takže je na sebe neseženu. Kup si je i za mě. :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    GENEVIEVE: krásné, odkud?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    A já zavzdoruju letu dalším podzimem :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Nevím proč se mi vybavila Alenka. Jestli potkáš Šklíbu, tak ji pozdravuj :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zavzdoruju podzimu fotkou z posledního teplého víkendu - na stařičký kolena jsem si dopřála první profi focení v životě. Snad tam tentokrát není nic obráceně :D

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Podzim přišel.

CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    BOOKWORM35
    BOOKWORM35 --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    KURE: vždycky když se vidím ve sluchátkách tak si často spíš vzpomenu na
    Radiohead - Creep (Johnny Depp, Charlotte Gainsbourg)
    https://youtu.be/hzj8gBuZ0PQ?si=Fi2J1KLUHGtJ2Gif

Charlotte Gainsbourg je mi taková bližší. Podle mě je v realitě nějak podobně šílená, jinak by jí role magorek tolik neseděly. :]
    Ale díky samo.
    1SHIVA
    1SHIVA --- ---
    MADIETTA: staniž se,)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    1SHIVA: to se dělá tak, že se pěkně postavíš, důrazně se na ty boty podíváš a proneseš: "Jménem moci mně svěřené, prohlašuji vás za pár." A od tý chvíle je to OK. :)
    1SHIVA
    1SHIVA --- ---
    Tak já se dnes vohakla takle...
    Všimla sem si toho až pri druhým obouvani8D

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    NEI: princezna Leia on dark side vibes :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam