• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NOIK: to je jednak maly (120cm) a druhak to patri nalezato:)
    NOIK
    NOIK --- ---
    DEB: v tom případě už asi nezbejvá nic jinýho než se s přímotopem zavřít do tohodle a vykukovat na přednášející okýnkem

DEB
    DEB --- ---
    VDFLAT: taky mam
    EMAET
    EMAET --- ---
    MAMBA: miluju!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DEB: Další nevyžádaná možnost je deka s rukávama: https://www.amazon.com/blanket-sleeves/s?k=blanket%20with%20sleeves - pořizovali jsme to kámošce, která i ve 25 stupních nosí svetr.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Jeden kožich z polyesteru :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARBARELLA: Nebo přestěhování na jih ;)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: tak tady pomůže už jen spacák a přímotop :D
    DEB
    DEB --- ---
    BARBARELLA: kasmir taky dobry, ale toho mam doma svetru tunu, prakticky v zime nic jinyho nenosim, ja jsem totiz typ cloveka, kterymu je zima celorocne a v zime je to fakt problem, takze minulou sobotu jsem tam sedela v: tilko, triko dlouhy rukav (bavlna), kasmir svetr, mikina, puncochace (bavlna) a dziny a byla mi zima, takze nejlepe potrebuji neco do -30 abych prezila a chtela bych aby to bylo pohodlny a cozy a vypadala jsem jak meda :D

no nic jdu se zabit :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: ok já mám mikinu a tepláky z hm divided a je v to 50/50 bavlna/polyester, takže je v tom mega vedro :D
    DEB
    DEB --- ---
    tyvole clovek chce teplakovku a dostane rady na vsechno mozny, jen ne teplakovku:)))
    BARBARELLA: to vypada ultra tence
    NICOLLETTE: a v nepalu horolezci chodi v cem? bych si vzala merino leginy a triko s dlouhym rukavem a pres to nejakou funkcni teplakovku
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: a v oysho i z kašmíru! ale to se možná i uvaříš :D

https://www.oysho.com/cz/cashmere-n5062?celement=1010598665
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SPIKE411: Mám vyhřívanou vestu kompatibilní s USB power bankou. :-) Pak ještě mikinu, ale ta se zapíná káblem do motocyklu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Vyhřívanou dečku kompatibilní s USB power bankou? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja bych volil nejakou hezkou fleecovou.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    DEB: Chceš systém cibule, tedy několik vrstev co můžeš sundat a pak zase nandat. Merino mam taky ráda, protože je s nim menší šance že se člověk zpotí. Další tip je vzít si velkou šálu co použiješ jako deku a dáš si ji přes nohy. Někteří v nouzi použili svoji bundu. Ano, i mně se podařilo jít na prezentaci do velkého netopeného sálu a byla jsem fakt ráda za tu svoji pašmínu a že jsem to trochu prehnala s vrstvením.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DEB: já bych si vzala teda merino, protože nenávidím tepláky :)

Moji poslední sobotu ve škole, kdy se netopilo, jsem strávila víceméně v tom, v čem jsem chodila v Nepálu :)
    DEB
    DEB --- ---
    bez ironie, poradte mi extrémně teplou teplakovou soupravu v ktery budu moci přežít sobotní osmi hodinový semináře ve škole, kde se netopí
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CMLKA: když voni furt dělají nový zajímavý barvy a vzory a dělají se s tím tak pěkný kombinace a... a... a... a vůbec, vůbec nejsem závislák! I can stop any time I want!!! :D :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam