• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: nastesti muj nazor nic neznamena, takže v klidu můžeš nosit co ti je pohodlné. Jen je to tip. Ja zkousela aspon ty koženkové, ale prostě se v tom necítím dobře.
    Kdysi me tu nekdo dokonce vyhlásil do socky, že nosim leginy a teplákové šaty k vietnamcum :)) Holt, nazory jsou různé.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak ja chodim v leginach po meste casto, so zadkom von teda a neriesim to. Ale vacsinou to je cesta z/do fitka. Ale vzhladom na to, ze do kanclu moc nechodim, tak je to jedine “vyvetranie” co mam.
    Inak skinny jeans su absolutne silene nepohodlna zalezitost a mat na tom este dalsiu dlhu vrstvu oblecenia… som za tie siroke dziny co frcia rada.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MICHELLEDANIELS: legíny a tuniku nosím běžně, hodně korpulentní dáma děkuje. :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GENEVIEVE: mne se líbí s páskem i bez a naopak, ja ke vsemu takovému nosím uzke kalhoty. Leginy jsou u me sportovní oblečení, takže mi to prijde k halence/tunice takove laciné nebo spis styl hodně korpulentnich dam (promiň Marti).
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENEVIEVE: Este dodam k sirokemu pasku leginy. Ako y2k je naspat, ale cas tunik a dzin este neprisiel.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GENEVIEVE: Jestli pásek, tak širokej. Tenhle dobrou službu nedělá.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja idem z fitka v kratasoch a teplom svetri a zima nie je. Tuto jesen mam nejaku narusenu termoregulaciu.

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Mám z bazarku tuhle halenku a nejsem si jistá jak ji nosit. Džíny? Legíny? Pásek?

GREGI
    GREGI --- ---
    PEDROBEAR: Ja vim jen u integralky je problem ze pres den ma clovek menci prehled o provozu, mel sem ji na zkousku a bylo to hrozne omezujici, navic v tom neni nic slyset. Takhle vecer uz je mi to jedno kdyz neni provoz...
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    GREGI: sorry, vim ze nyx a nevyzadana rada, ale popremyslej nad integralou nebo motorkarskou helmou. Ono tyhle vlasovy chranice sou celkem k hovnu kdyz z toho letis bradou na silnici.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MARASAN: Dik za tipy! Urcite to bude chtit jeste postelovat, jezdim jen 1.3km pres dobre osvetlene mesto a prakticky se mi nestava ze by me nekdo predjizdel kdyz jedu na rychlostnim limitu. Na batohu mam odrazku takze snad sem v tomhle cajk:) A kolobezka je relativne vysoka, zepredu sviti jak krava a zezadu taky. V desti urcite planovat nejezdim, kolobezka na vode je jak na ledu prakticky, skoro zadna trakce, ruce potrebuju k praci takze to riskovat nebudu. Boty mam ted tyhle pac sem linej se prezouvat v dilne a neprofukuje mi do nich..
    WEWERKA: Hele mam ji roztahlou na max a je to tak akorat ze citim ze se dotyka hlavy. Jako asi to neni ideal premyslim ze poridim stejne integralku:)
    NEI
    NEI --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GREGI: toto se nelibi uzivateli Franz Josef I.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    GREGI: Kdyz mas tu kuklu na hlave, neni diky tomu helma mala? Aby mela vubec nejaky smysl v pripade padu.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    GREGI: spatny boty. Existuji i navleky na helmu navic reflexni, to se hodi v desti. A bryle IMO lepsi ven na kuklu. Doporucuju navleky na kolena a celkove pridat maximum reflexnich prvku. AGU dela zimni cyklobundy, ktery uplne zari. 3/5 :-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SMETY: Protoze sem nocni chronotyp a nastesti si muzu dovolit takhle fungovat (fuck the 7am system;D). Stejne tu dobu co propracuju bych musel ukrojit jinde, takze vstavam kolem 1 odpol, sem doma s rodinou a pracuju na konec dne. Samozrejme to obcas kvuli systemu zamerenemu na ranni chronotypy, byva lehka prekazka...
    SMETY
    SMETY --- ---
    GREGI: to 22-5rano do dílny? Proč takhle?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Rozhodl sem se ze budu jezdit na el. kolobezce do dilny (jezdim ve 22-23 a vracim se v 5 rano) co nejdyl to pude tak sem musel vyvinout tento skvostny 3 vrstvy
    outfit ve kterym ani v 50km/h neprofouknu. Zatim testovano ve 3° a de to. Helma je takova tresnicka na dortu elegance. Bryle D&G kdyby nekoho zajimalo.

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Turistka. Najdi 10 rozdílů od neturistky. 😁

IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam