• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Potěšení je na mé straně :) Konečně společnost vyzrála do stavu, kdy je fakt jedno, kdo si co nosí nebo to nedávají tak sežrat, jako dříve. Já jsem konečně dospěl do stádia, kdy si můžu nosit co chci a taky tak činím, samo sebou s respektem k pravidlům etikety a dle nálady. To mne reálně baví, neb té khaki jsem se za ta léta asi již trochu přejedl.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    DRABICZ: vždycky mne svým ohozem potěšíš. A všimla jsem si, že kromě estetické stránky věci je u mne ve hře i jakýsi závan stability, klidu, spolehlivosti - něco v tomhle smyslu. Jestli mi to podprahově generuje ten historický konext / kontinuita, to nevím, ale je mi to příjemné.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Dneska takhle, jen mám punčocháče stejné barvy jako svetr.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Teplý den před studenou frontou, a konečně jsem jel výtahem :)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Triko s kapelou.
    Xiu Xiu for life.

JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAWERICK: i see, diky; nejsem HP clovek..
    BOOKWORM35
    BOOKWORM35 --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MAMBA: to je skvělý. Můžeme se hecovat. :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    MULTICAT: Dnes jsi mě inspirovala. Navlíkla jsem si během home officu na svoje normcore hadry postroj s chokerem a psaní nudných emailů dostalo hned nový náboj. Musím to dělat častěji. Jen na meeting jsem si s tím netroufla :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RIMMSI: Boží! Takhle chodili naši sochaři do aťasu, to je stylovka :D.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    RIMMSI: já tě miluju, pane doktore. Nebýt vdaná, tak se neudržím. Ty tvé pracovní outfity jsou nejvíc :-)
    KURE
    KURE --- ---
    BERRUNA: hotová Magica von Čáry :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    RIMMSI: I s lopatou, aby se měl člověk o co opřít 👍
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    RIMMSI: 50s Vibe ☺️ to nosil můj děda. Ještě tu mám vaťáky, ale se strašně krátkými rukávy.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Další výkřik šumavské módy

FRENNET
    FRENNET --- ---
    BERUSKA_CA: Nebuď nervózní. Mam delší bundu, 1 bomber na praci venku 1tensi bundu. Vse nosím do osoupani az nenositelnodti. Az pak kupuju nove. Kabat nemam. Hledam uz treti zimu po sekacich.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    MULTICAT: Tam kde pracuješ to nikoho nepřekvapí :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnes úřaduji v kšírech.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam