• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DEB: Já se furt vejdu aj do špic. :-)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DROOPI: tj tak když lidi chtějí žít "přirozeně", ale zapomenou, že bydli v panelaku a ne v jeskyni v lese. Žít přirozeně ve městě moc nejde, no...
    LFE
    LFE --- ---
    DROOPI:
    Potvrzení ortopeda https://plzen.rozhlas.cz/chozenim-naboso-nebo-v-barefootech-po-meste-si-poskozujete-nohy-8556823
    DEB: Mě to vysvětlovala kamarádka, že se jí toto stalo po porodu a od té doby, že se jí noha jinam nevejde (a nosí barefoot), ale tak hádej se s ní, když jsi bezdětná :)
    DEB
    DEB --- ---
    KOCHANSKA_CH: protože se ji uz noha nevejde nikam jinam :))))
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Hlavne barefoot ma smysl nekam na nezpevneny povrch do mesta je kravina
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MOODYCAT: Moje sestřenice uznává, že jí barefoot obuv uškodila, ale furt to nosí.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Stejne je zajimavy, ze nikdo nepracuje na tom vytvorit hezky barefoot boty, aby i lidi, co si chteji znicit pohybovy aparat, u toho aspon vypadali dobre. Treba na to padlo na konci pridelat spicku.
    Nase veda se vubec nikam neposouva.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MART1NKA: Mám široký zimní boty, do města je teď nosím ke kalhotám. Jsou úplně úžasný, široký, teplý, ale hnusný. Jenže moje bolavá kyčel je chce.
    Cheetah :: D�msk� kotn�kov� zimn� boty s ov�� vlnou ::
    https://www.cheetah.cz/kotnickova-obuvlesta-6322-7-1036-cerna
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SAL: jak rika
    DEB: , nejde o to, kde ty leginy konci, ale o to, co ti to dela kolem kotniku. Plus ten material a sev na boku proste pri detailnim pohledu dela neco jinyho nez jakykoliv tlusty puncochace. Jsou typy bot, se kteryma to fungovat muze (aspon nejaky vasky nebo jiny kotnickovy boty), ale v kombinaci s tema BF je to jak kdyby ses prezula z lyzaku :-) A bije se to i se sukni. Takze chapu prakticnost, ale ony ty rozdily casto delaji uplny detaily a tohle je jeden z nich.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SAL: můj názor - sukně plus top pěkný. Skousla bych i ty barefooty, ladí k topu, ale s punčocháčema, ne s legínama. Ale to sako přes to je beztvaré, má nevhodnou délku (mělo by být tak o 15 cm kratší minimálně). Zvolila bych třeba delší volnější svetr nebo otevřený kardigan (bez knoflíků). Nebo naopak kratší crop svetr, ale zase volný (protože pouzdrová sukně). - třeba jako tady
    SAL
    SAL --- ---
    MART1NKA: Nenávidím barevný softshellky.
    Právě pro brýle jsem v tom obchoďáku byla.
    Dobrý, nebo se mám jít zahrabat :D

DEB
    DEB --- ---
    SAL: ony ty leginy sice nejsou videt, ale je videt, jak to mas u kotníku svezene dolu a dela ti to z nohou v kombinaci s tema silenyma botama, tubusy
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SAL: BF su v mode medzi outdoorovymi matkami :)) akurat ony k tomu nosia farebne softshellky…
    Inak dost pomoze si kupit stylovejsie bryle, az budes nabuduce menit :)
    SAL
    SAL --- ---
    BRUSINKA: Námitku na boty zde zcela chápu.
    BF je teď dost "v módě", tak jsem je chtěla taky vyzkoušet.
    Legíny tady suplujou punčocháče, ostatně to v těch botách není vidět, jestli mají šlapky nebo ne. Punčocháče bych stejně měla takovéhle neprůhledné. Jen na barevné zatím nemám koule :).
    Každou konstruktivní kritiku beru, chci se z té mařeny vyhrabat, za současného udržení praktičnosti ke 2 dětem.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    DEB: jj nieco ako model Jackson :) prisli mi ako retro turisticke boty. fakt hezke, nie teda k sukni, ale na chodenie po vonku v meste dost fajn.
    DEB
    DEB --- ---
    MART1NKA: birkeny?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Minule som videla slecnu v docela hezkych zimnych sirokych botach. Neboli to barefooty, ale mali hodne miesta vpredu. Ala Camper ale neviem ich najst.
    Tento BF typ je fakt neesteticky. Bud nenosit do mesta, alebo sa zmierit s tym, ze vypadam jak lesana.
    DEB
    DEB --- ---
    BRUSINKA: ano, boty spálit
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SAL: Od kolen nahoru hezký, přidala bych něco na krk. V legínách, ponožkách a těhle botách ale vesnickou matku asi nezapřeš :-)
    SAL
    SAL --- ---
    Pokus o vylepšení z image "vesnická matka"
    Jen tak do obchoďáku
    Dobrý? Nějaký nápady?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam