• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jako modni neumetel davam vyjimecne vohoz z velmi specificke spolecenske akce s dotazem: muzu to repasovat na ples? ( Luhačovicky, s Vasutem, tvari se hoch jak prase, takze neco mezi vesnickou zabavou a skutecnym plesem).
    Jsem ta vpravo. Vzala bych si lodicky.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BERRUNA: Vydrž po 3.-4. praní ,-)
    Ale sluší ti to :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    MADIETTA: plus davam obrazkum, ne textu .) hezka ziva panenka, cele super
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MOODYCAT: Já myslim, že já (i spousta dalších lidí) by velkou část času potřebovala bejt v tomhle, ale... s dovolením si radši budu brát inspiraci z tvých outfitů, pracovních i nepracovních:))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ja jen k objednávce z bezva sportu.
    Spokojenost! Košile, kalhoty i pásek neshledán ničím nekvalitním ;) nežehlila jsem, tak se předem omlouvám ;)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: nech si ji přešít, látky je tam dost. Na 4 dilovou. Nebo obří šátek
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    To mi připomnělo jeden z mých největších módních failů, který se sem dneska vlastně krásně tematicky hodí. Objednala jsem si drahou vánoční sukni z Collectif, protože mi učaroval ten print, ovšem oslněna vánočním motivem jsem jaksi přehlédla ten střih. Nikdy, krom těchto fotek, jsem si ji na sebe nevzala. :D

Tož šťastný a veselý všem a buďte ve volbě střihu sukní moudřejší než já. :)))

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Ale nemaj superuniverzalni vec, kterou ve dvou velikostech (mensi a vetsi) nacpou na kohokoliv ;) musely by vypracovavat strih pro kazdou velikost a vubec… nah, that’s inconvenient :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: áčkovej střih zvládne každej.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: No jasne. Protoze jinak by se musely naucit konstrukci strihu :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: ale všechny, co je šijí, od tvořilek z fleru po férový český firmy z designmarketu si dají do popisku, jak nabíráná (půl) kolová sukně sluší každé postavě.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SAL: V tomhle typu sukni vypada jako selka skoro kazdej. Jakmile je to v pase nejak nabirany, je to pruser. Ty potrebujes acko.
    SAL
    SAL --- ---
    MOODYCAT: To je prosím dceřina čelenka, kterou mi vrazila do ruky, že už ji na hlavě nechce. No a kam ji dáš, když potřebuješ volný ruce? Jo, na svou hlavu.
    (Příležitost: vánoční tvoření s dětmi)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DEADSLUT: ❤️❤️❤️
    Dekuju. Ja jsem vetsinu casu tahle:

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MOODYCAT: miluju!!! já se šatníkem poslední dobou moc nevim, s dovolením bych si tě vzala jako inspiraci, "which Moodycat do I want to be today" :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kolaz z prostredi, kde travim i Vanoce 🎄❤️

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SAL: tímhle outfitem potesis určitě víc lidí v kanclu. (Hlavně pány) Nevím podle mě si na sebe moc tvrdá. Vysoký podpatky a boty s kulatou špičkou. Škrtnout čelenku.....vzít si k tomu barevný korále a ladící náušnice. Šaty budou vypadat líp....nebude tam ten výrazný předěl v pase.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Jinak nevim, jestli to nejak pomuze, ale ja si vymyslim outfity tak, ze zacnu jednou veci, kterou si chci vzit na sebe (napriklad mam naladu na hnedou sukni nebo cernobilej pruhovanej svetr nebo bezovou vesticku…atd) a zbytek pak postavim kolem toho. Treba by ti prislo sestavovani outfitu snadnejsi, nevim.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAL: Co to mas prosimte na hlave? To nebylo myslene schvalne, vid?
    SAL
    SAL --- ---
    Sem si vzala k srdci některé místní rady, co šatna dala. Ne, tohle fungovat nebude, to je selka jak vyšitá.
    (Sukně je tmavší teal/černá, žakárový vzor)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam