• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GEISHA: nevim kolik karkulka měří, ale na me působí, že je celkem vysoka a hubená, tudíž vetsina kabátu, pokud nebudou mit pasek tak muze působit. Take to muze byt jen blba poza. Mne se na fotce z boku libi a neprijde mi oválně.

Na me je to jiny styl, takže úplně nesoudim. Mne by především vadil ten chlupatej límec , fuze uniformy, párky a křivaku je už jen detail :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    připomíná mi vaťák, co jsem měla na chatě. A to nemyslím nějak zle. Milovala jsem ho. Jen jsem teda neměla ten chlup nahoře.
    K_A_R_K_U_L_K_A: kolik stál Kč, jestli to není tajné?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Nevim, jestli je to dobre nebo spatne, ale mi se ten kabat vlastne dost libi:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mě osobně by se to na tobě líbilo víc vypasovany, nebo s širokým černým páskem. ( který by to rozdělil). Vypadáš v něm šťastně, takže nic z toho není potřeba.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    PALEONTOLOG: V alphaindustry bundách nejvíc vynikne mužská křehkost a zranitelnost.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: s alfa-industry bys byla pěkně homogenizovaná, vhodná k začlenění do společnosti, ale takhle :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PALEONTOLOG: a proč? já ten model z roku 2017 sháněla dlouho a urputně po celým internetu. žádná náhodná koupě. a stejně jsem sehnala jen velikost 34 a jsou mi delší rukávy (to si nikdo nevšim). divnej sizing. 32 by mi asi pasoval víc. a pak že jsou italky placatý
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: kdyby sis koupila alfa-industry, ale to ty ne :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GEISHA: to mám z toho válení v zákopech

jinak mně teda přijde, že u kabátu v army stylu jsou nějaké ty (vojenské) prvky navíc zcela na místě (a to jsem si na hruď nepřipnula všechny své řády). přece tam nepřišijí volány :)
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: I kdyby to byla colab Dioru a Prady, je to prostě podivnej, ováleně vypadající kabát s příliš mnoho detaily. Asi k němu máš vztah, ale já bych třeba takovej nechala bejt, i kdyby visel na štendru v sekáči za 90kč 🤷🏻‍♀️
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: na tebe dobrý! :D oceňuju relativně "normální" boty :D :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: není třeba být sarkastická. Znám Pinko stejně jako křiváky.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MADIETTA: meh?? to zapínání je jako u křiváku. jsi asi nikdy neviděla
    jinak je to značka Pinko
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: hnusnýho na tom není nic, ale pro mě třeba je ten kabát takový... meh? Je tam zip našikmo, knoflíky, na rukávech jakési epolety, zipy na kapsách, nahoře dvojbarevný kožíšek ve dvou různých texturách... prostě moc věcí najednou.
    BOOKWORM35
    BOOKWORM35 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ty boty jsou úžasný 🤩
    EMAET
    EMAET --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mě to třeba nijak neuráží
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    něco tak hnusnýho tu dlouho nebylo že :D
    a takový nechutný prachy mě to stálo
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---