• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    GRANTORINO: krasa! btw vypadas jako jeho o dva roky starsi sestra....ja si radeji ani nepripoustim, kolik mi bude az moje deti budou jednou maturovat:0
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOIK: to mne neuráží, i když se zoufale snažíš, Arménky jsou jedny z nejhezčích ženských na tyhle planetě
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    NOIK: totální prince of persia vezír vajb!
    NOIK
    NOIK --- ---
    Jerevan vibe
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: ples upírů ( myšleno v dobrém)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Cvak z maturitního plesu syna včera. Plesové šaty už řadu let nemám, takže posloužila nová fialová sametová abája s béžovou saténovou vsadkou, koupeno teď v zimě v Istanbulu.
    Na fotce to není vidět, je to pošité třpytivými kameny a poměrně hodně se to efektně třpytí :)
    Pásek je na kovový na gruzínské tance a fialová brož a schované černé jehly 10cm, abych byla vedle jeho 190cm vyšší..

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DA_NIELA: Myslím (osobní zkušenost - 160 cm a váhu raději ani nekomentovat), že zrovna tohle je o osobním nastavení. Naučila jsem se o tu pomoc si říkat. A jasně definuji, co chci - obejmout, něco vyřešit, něco udělat.
    A když jim to nedochází, nemám problém udělat divadýlko, že jsem ženská a ne superman, abych tady tahala nějakou skříň nebo řešila auto (nepište mi, že to druhé je pro ženu norma, pro mne ne).
    Na stranu druhou zase vidím, že velkou výhodou v běžném provozu v tomhle i styl, jak se oblékám, a že si jedu tu ženskou linku.

Tím neříkám, že mám patent na všechno.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BAMBERLOK: tak ten je!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NELLAS: to je opravdu milý způsob, jak to vyjádřit, děkuju :-*
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: ja te tipovala na 160 cm a fyzicky mi jako obryne nepřijdeš. Verim ale, že to doháníš jinak :)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MADIETTA: Tak já přiznám, že mne překvapilo, jak jsi maličká a opravdu hezká a upravená jak panenka :-)
    Normálně si nepřipadám velká, protože kolem mne dvoumetroví muži. Ale tenkrát jsem si připadala celá veliká.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Rozhodně ne obryně. Ale máš charisma, co přesahuje tvůj vzrůst.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NELLAS: no to je přesně ono! Ono i v reálu mají lidi pocit, že jsem mnohem vyšší, než ve skutečnosti jsem. Já jsem prostě obryně centimetrům navzdory. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Já měla z fotek vždycky pocit, že máš tak 180 na výšku, a ty jsi menší jak já, to je husté, jak fotky zkreslují :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ULO: velky zensky jsou krasny a jeste jich je hodne! A jen pitomci to nevidej:)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ANABEL_LEE: Když okolí ví, že můžeš, nikdo ti nepomůže.

To by se mohlo vyšívat na trička.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MADIETTA: jsem jeste mensi zena (154) a rozotmila, zranitelna a opecovana jsem nikdy nebyla. chlapi s eme spis boji, nikdy jsem nezazila, aby mi spechali na pomoc. ten pluh misto dvou volu opravdu utahnu, ale je mi to naprd, protoze kdyz okoli vi, ze muzes, nikdo ti nepomuze. ale je fakt ze ted po 40 ma docela dobrou fyzicku, lepsi nez ve dvaceti, a citim se dobre, akorat mam 73 kg, takze podle tabulek asi na hrane obezity... holt svaly jsou tezke :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nekteri z nas nebyli vychovani v body neutrality postoji and it shows.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: Plus za sdílení stejného údělu ,-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam