• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    DEB
    DEB --- ---
    MATES169: ano
    nakonec se mi dnes podařilo sehnat body s rolakem, takze takto

MATES169
    MATES169 --- ---
    DEB: a bude i tenhle náhrdelník? Mě tam trochu ruší, ten bych nedávala a vzala bych jen náušnice. Jinak super
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEB: Bud, nebo takovej ten tak moc “nude,” az pusobi spis jako bleached look…
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Hrebiky. Bohate “rozcepyreny” uz jsou saty. 🖤

Strasne ti to sekne!
    DEB
    DEB --- ---
    LUCIASHECK: a naked eye a cerna/fialova rtenka?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEB: Bud hrebiky scesany dozadu, nebo vlny

DEB
    DEB --- ---
    vohoz na zítřek, nakonec jsem zvolila svoji vintage kabelku po babičce, nebot koralky chytají ty nitky co trčí ze šatů, a to nechceme, takze koralkove kabelky nechavame na příště k jiným šatům

to černé je lesklé satin like body (aby mi nebyla zima a aby mi to nelezlo nahoru), všechno ostatní co jsem dokázala najit prostě nefungovalo nebo po tom sklouzavaly raminka těch šatů :))))
    chtela jsem aspon stojacek, ale vyber z fast fashion je notně ubohý, oh well
    a ted účes, budu mit k obuti a kabelce na hlave kozenou sirokou celenku, mam medium bob, a ted otazka, nechat zvlnene nebo to mam vyzehlit do hrebiku? :)))

SUURJA
    SUURJA --- ---
    DEB: ach, bože! ;)))
    DEB
    DEB --- ---
    SUURJA: je to H&M Premium z minulyho roku, porad je viditelnej v appce, ale neni u nej zadna velikost, ale je na nej sleva :)))))

SUURJA
    SUURJA --- ---
    DEB: ten kabát je božskej! mohla bys prozradit zdroj, prosím? ;)
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: nemela jsem, ale priste budu mit!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: nevidím tě ve výtahu, ale na nábřeží Seiny s croissantem a kafem. Pevně doufám, že za tím mobilem máš rudou rtěnku!
    DEB
    DEB --- ---
    TUILE: vubec ne
    TUILE
    TUILE --- ---
    DEB: sem pestrobarevna lesana v barefootech, takze me tvuj styl vetsinou miji o parnik, ale ten kabat, nakrcnik a svetr sou top!

(doufam, ze to neni od lesany spis nechtenej feedcback :D )
    DEB
    DEB --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DENISE: Moc slusi, a jestli jsem odstartovala takovou milou tradici, tak tim lip :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    Novej svetr, starý kalhoty, blbá nálada ... dobrý den

WRNQ
    WRNQ --- ---
    DENISE: Hodně fér
    DEB
    DEB --- ---
    DENISE
    DENISE --- ---
    VATYKUS: Díky moc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam