• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DEB: Jasne, to chapu, ale jsou divadla (a zanry), kde overdressed nebudes, a jiny, kde budes vycnivat. Nic tim nesleduju, proste me to zajimalo konkretne
    DEB
    DEB --- ---
    BRUSINKA: je to ruzne, ja moc rozdíly v divadlech nedelam, at jde o Stavovské divadlo, nebo Zizkovske divadlo Jary Cimrmana nebo Vinohradské etc.
    obleknu se slusneji i do Venuse ve Svehlovce a to je spis punk nez divadlo

jediny divadlo kam jsem schopna prijit v teplacich je Divadlo U Hasicu a to jen proto, ze sedim pokazde v kabine u zvukaru s tatou
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DEB: Uz minule jsem nad tim premyslela a jsem zvedava, prozradis, o jaka jde divadla/co je to za akce? :-) Prijde mi to super
    DEB
    DEB --- ---
    EMAET: jenže to je právě ono, já nejsem overdress, to všichni ostatní jsou tezce underdressed
    EMAET
    EMAET --- ---
    MADIETTA:
    DEB:

Miluju být overdressed :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: to mi připomnělo, jak jsme onehdy šli s milým v neděli odpoledne na swingový koncert. Jsme 40+ a 50+ a přesto jsme tam samojediní snižovali věkový průměr asi tak o 30 let. Já jsem si vzala svoje oblíbené padesátkové šaty i se spodničkou. Dlouho, dlouho trvalo, než si staříkové a stařenky začali zase všímat dění na pódiu. :D :D
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: samozřejmě, i minule jsem byla:)))
    pani co prisla v mikine s kapucou a dzinech se hrozne líbily moje chlupatý šaty, probodavala me pohledem az do chvíle, nez jsem na sebe hodila kabat a odesla domu po představení:))))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: uvědomuješ si, že tam budeš nejformálněji oblečená široko daleko, žejo :)

(nepředpokládám teda, že zrovna tebe by to tankovalo, jenom podotýkám :D )
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ty boty maj kramfleky jak debil..

DEB
    DEB --- ---
    LUCIASHECK: ano a vyrobila jsem si k nemu nausnici:))))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEB: Jeeee, koralkatej trasnatej pytlik :-)))))
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Úžasný šaty.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    DEB: nadherny!!
    DEB
    DEB --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    zitra divadlo takto

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A má i kapuci a kapsy! :))

EMAET
    EMAET --- ---
    Dáma s perlou

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Zlatá Nyx rada je mít jedny s galošema a samozřejmě impregnovat. Tyhle beru když je mokro.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    IOM_NUKSO: A mas je poradne naimpregnovany?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: jo ugg, pardon :D
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Google to ví.
    "Je možné prát boty UGG v pračce?
    Jemná textura materiálu, ač neuvěřitelně odolná, není vhodná pro praní v pračce ani pro chemické čištění. Abyste si mohli vychutnat jedinečné vlastnosti svých bot po delší dobu, musíte jim věnovat nějaký čas a pečlivě se o ně starat."
    Jak pečovat o sněhule UGG a jak je umýt?
    https://magazine.sportofino.com/cz/post/jak-pecovat-o-snehule-ugg-a-jak-je-umyt/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam