• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRENNET: velmi vtipný, ale tvrdě pravdivý je v tomhle Filip Vaněk, má pořad na Streamu.
    Přesně v tomhle duchu si tuhle podal Vildu Čoka.
    NOIK
    NOIK --- ---
    společenský kalhoty s pukama nosim denně, vyhovuje mi ta univerzálnost, ale když si oblíknu sako, připadám si jak největší píčus ..oblek jsem měl naposled na sobě snad na maturitním plese ...bytostně nenávidim tenhle kus oděvu:)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    To ted byl nejaky článek na seznamu, ze nedodržel dress code je buranstvi a ne rebelie.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ty jo, já asi ve Venuši snad i byl v obleku, protože mi prostě slušel a tak. :)
    Na druhou stranu jsem byl i v Dlouhé snad i jen v tmavých v džínech (a aspoň nějakém pěkném svetru), protože jsem prostě zrovna nestíhal a neměl náladu a tak vůbec a přišel jsem si tam ještě jako lepší průměr. :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DEB: Jasne, to chapu, ale jsou divadla (a zanry), kde overdressed nebudes, a jiny, kde budes vycnivat. Nic tim nesleduju, proste me to zajimalo konkretne
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DEB: Uz minule jsem nad tim premyslela a jsem zvedava, prozradis, o jaka jde divadla/co je to za akce? :-) Prijde mi to super
    EMAET
    EMAET --- ---
    MADIETTA:
    DEB:

Miluju být overdressed :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: to mi připomnělo, jak jsme onehdy šli s milým v neděli odpoledne na swingový koncert. Jsme 40+ a 50+ a přesto jsme tam samojediní snižovali věkový průměr asi tak o 30 let. Já jsem si vzala svoje oblíbené padesátkové šaty i se spodničkou. Dlouho, dlouho trvalo, než si staříkové a stařenky začali zase všímat dění na pódiu. :D :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: uvědomuješ si, že tam budeš nejformálněji oblečená široko daleko, žejo :)

(nepředpokládám teda, že zrovna tebe by to tankovalo, jenom podotýkám :D )
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Ty boty maj kramfleky jak debil..

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEB: Jeeee, koralkatej trasnatej pytlik :-)))))
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Úžasný šaty.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    DEB: nadherny!!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A má i kapuci a kapsy! :))

EMAET
    EMAET --- ---
    Dáma s perlou

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Zlatá Nyx rada je mít jedny s galošema a samozřejmě impregnovat. Tyhle beru když je mokro.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    IOM_NUKSO: A mas je poradne naimpregnovany?
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Google to ví.
    "Je možné prát boty UGG v pračce?
    Jemná textura materiálu, ač neuvěřitelně odolná, není vhodná pro praní v pračce ani pro chemické čištění. Abyste si mohli vychutnat jedinečné vlastnosti svých bot po delší dobu, musíte jim věnovat nějaký čas a pečlivě se o ně starat."
    Jak pečovat o sněhule UGG a jak je umýt?
    https://magazine.sportofino.com/cz/post/jak-pecovat-o-snehule-ugg-a-jak-je-umyt/
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    Můj vohoz do Pragovky "zachyceno"
    Moc nestíhám poslední komentáře, ale vohoz @DEB byl supr! Sekne Ti to kočko ✨

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska na pietu do Černínského paláce.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam