• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    DEB
    DEB --- ---
    MAR_TINA: jestli ti nejde o vypasovany strih, a nebo středový rozparek, klidne muzes zabrousit o do panske sekce
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Ja si svoje posledni boty koupila v takovým tom krame na rohu jungmanky a spáleny a ted koukam, ze skončil??? Fnuk...jinak teda taky online no..
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MAR_TINA: Já myslím že Lindex by mohl fungovat, tam šijí na ženský vikingy. Myslím, že nejhorší je bejt malej člověk se širokejma zádama. Když seděj ramena, tak nesedí dýlka rukávů a umístění pasu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: můj problém začne širokýma zádama, jen co půjdu někam zkoušet. Tak pak tu budu lkát a ptát se, kde nakupovat
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Dekuju. Saka jsou moje oblibena disciplina. Ale myslim, ze za to muze taky to, ze nemam velky kozi, takze nemivam problem se zapinanim a aby mi to sedlo pres hrudnik.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: ty tak umíš nosit saka. Si říkám, že bych jedno taky měla pořídit.
    MATES169
    MATES169 --- ---
    MEI: ještě bych zkusila Massimo Dutti
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: jj taky pochybuju, že se tam někdo soustředil 🎇😀
    DEB
    DEB --- ---
    MEI: nepotesim te, ja kupuju boty online prevazne
    jako ano, ted se mi stalo ze jsem dvakrat vlezla do CCC a odesla s Badura shoes v kazde ruce, ale to byla vyslovene nahoda
    MEI
    MEI --- ---
    DEB: Tak kam? Ty musíš vědět :-)

MATES169: Díky za tip. Nilu jsem prošla začátkem zimy a nic mě nebavilo :-/

Potrebuju Lounge kamennou prodejnu.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    EMAET: ta ovšem není vůbec zbytečná :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Reserved mě s těma kostýmama pěkně sere, protože jejich kalhoty mi seděj úplně perfektně, ale do sak bych potřebovala nejdřív ablaci.
    EMAET
    EMAET --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: woman in red !!! :)
    tu konferenci si představuju takhle nějak:

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    EMAET: tu potřebuju vidět :-)
    EMAET
    EMAET --- ---
    MOODYCAT: ty jsi hrozný pokušitel! Jako by nestačilo, že jsem si včera koupila zcela zbytečnou červenou sukni s kamínky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EMAET: Cervenej je taky Reserved a magentovej jsem videla celkem nedavno na webu Zary.
    EMAET
    EMAET --- ---
    MOODYCAT: a já se rovna zamilovala do červeného... a nebo pak protože jsem to já, vybrala bych si nějaký magenta
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EMAET: Ten hnedej maji i v bezove a cerne barve a je ted ve sleve v Reserved :). Just saying!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MOODYCAT: Supr!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam