• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    EMAET
    EMAET --- ---
    ASNEK: děkuji!
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    EMAET: a nazivo to vypadalo o hodne lip nez na fotce :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    EMAET: miluju!! Mam čerstvě ze sekáče jarního leoparda s rudou podšívkou (protože tyvole stodvacet korun) a mám velmi silné puzení pořídit k němu blejskavou sukni v černé a pozvat tě na procházku nebo na rande:))
    EMAET
    EMAET --- ---
    EMAET: nedokázala jsem si pomoct…

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ISCH: Ja mam nektery kalhoty XL a nektery L a vrsky saka L (42) a tricka/svetry/kosile M (40). Takze bych rekla, ze to tak odpovida memu standardu.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Konecne jsem sehnala kabat podle svych predstav. :)

ISCH
    ISCH --- ---
    MOODYCAT: trochu se zpožděním, ale jak odpovídaj jejich velikosti? Vidím, že bych se podle tabulek vejít měla, podle nějakejch recenzí zase "malý, malý, nebrat"...
    DEB
    DEB --- ---
    MAR_TINA: jestli ti nejde o vypasovany strih, a nebo středový rozparek, klidne muzes zabrousit o do panske sekce
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Ja si svoje posledni boty koupila v takovým tom krame na rohu jungmanky a spáleny a ted koukam, ze skončil??? Fnuk...jinak teda taky online no..
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MAR_TINA: Já myslím že Lindex by mohl fungovat, tam šijí na ženský vikingy. Myslím, že nejhorší je bejt malej člověk se širokejma zádama. Když seděj ramena, tak nesedí dýlka rukávů a umístění pasu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: můj problém začne širokýma zádama, jen co půjdu někam zkoušet. Tak pak tu budu lkát a ptát se, kde nakupovat
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Dekuju. Saka jsou moje oblibena disciplina. Ale myslim, ze za to muze taky to, ze nemam velky kozi, takze nemivam problem se zapinanim a aby mi to sedlo pres hrudnik.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: ty tak umíš nosit saka. Si říkám, že bych jedno taky měla pořídit.
    MATES169
    MATES169 --- ---
    MEI: ještě bych zkusila Massimo Dutti
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: jj taky pochybuju, že se tam někdo soustředil 🎇😀
    DEB
    DEB --- ---
    MEI: nepotesim te, ja kupuju boty online prevazne
    jako ano, ted se mi stalo ze jsem dvakrat vlezla do CCC a odesla s Badura shoes v kazde ruce, ale to byla vyslovene nahoda
    MEI
    MEI --- ---
    DEB: Tak kam? Ty musíš vědět :-)

MATES169: Díky za tip. Nilu jsem prošla začátkem zimy a nic mě nebavilo :-/

Potrebuju Lounge kamennou prodejnu.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    EMAET: ta ovšem není vůbec zbytečná :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Reserved mě s těma kostýmama pěkně sere, protože jejich kalhoty mi seděj úplně perfektně, ale do sak bych potřebovala nejdřív ablaci.
    EMAET
    EMAET --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: woman in red !!! :)
    tu konferenci si představuju takhle nějak:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam