• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MAR_TINA: já jsem chtěla k tomu vzít vínový rolák ale prostě zmizel :D ale jo, musím jenom koupit k tomu vhodný světlý vršek. Mám triko ale to má víc lodickovy výstřih.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    KETHAMINA: Mně se barevná kombinace líbí, ale přijde mi, že tobě úplně moc nelichotí. Trošku v tom zanikáš. Něco malinko víc kontrastního místo béžové. Zkoušela si barevnou typologii?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MOODYCAT: prostřední kousek je mi velmi sympatická kombinace!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: šaty tohohle typu jsou super v tom, že barvy vršků a spodků k nim můžeš kombinovat prakticky neomezeně :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENEVIEVE: vzala bych je s něčím světlejším, jinak jsou pěkný
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska do práce testuju nový šaty.

ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    KETHAMINA: Barvy se mi líbí, ale nesedí mi proporce. Zkusila bych triko zastrčit do sukně a místo dlouhého kabátu si vzít něco do pasu. Nějaký vlněný bomber třeba
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja mam asi averziu k oranzovej celkovo 🙈
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KETHAMINA: Imo bych dala nějakou jinou barvu do středu.. tm.zelenou třeba. Oranžová ti nedělá dobrou službu s pletí a vlasama - zbytečně v tom zaniká obličej.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GENEVIEVE: to triko je taky červený, ale taky světlo v kanclu není nejlepší.

LFE: jojo,budu to zkoušet. Akorát teď v zimě si teda snad radši vezmu kalhoty.

MART1NKA: někdy ho nosím, když mám mastou hlavu, ale spíš sundavám. Chtěla jsem to kvůli těm kontrastům. Tmavě červený baret, červený triko a oranžové silonky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mne ten kabat pride v pohode, to bude fotkou :) pasecky imho v dnesnej dobe nie su nutnost.
    Trochu mi nesedi kombo oranzova cervena, baret v interieri predpokladam nosen nebol. Sako pekne.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KETHAMINA: verze s blejzrem se mi líbí a nic bych na ní neměnila. Jinak se přidávám k předešlým, kabát působí v tomhle kombu nelichotivě.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    LUSINDA: a nebude to spíš i tím baretem?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    *zprava doleva
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: * z prava do leva
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LFE: podle mě je to barvou (hodně podobná světlým vlasům) a tím materiálem (textura) možná i ten střih rukávů. Absence pásku. Fakt nevím, ale ještě jsem neviděla kabát který by přidával tolik. Z levá do práva bych tipla 35, 38, 65. Přitom Kethamina je moc pěkná ženská.
    LFE
    LFE --- ---
    Já bych se kabátu zastala :) Ale v kombinaci s jiným oblečením a botama - kratší sukni (aby nečouhala) a kotníkové boty, místo té mohutné šály rolák a vlasy vyčesat nahoru. To co na tom levém outfitu zestařuje je podle mě ta "mohutnost" a absence nějakých křivek.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KETHAMINA: za mě je to moc barev v tom smyslu, že dát vedle sebe oranžovou a červenou je na mě moc. Osobně bych víc viděla klidně třeba nějakou víc ladící k oranžový (zelenou?). A souhlas teda s kabátem LUSINDA:
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KETHAMINA: za mě ten kabát ne-e nevím proč, ale vypadáš v něm podstatně starší 😥
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    tak já to teď tady budu chvíli zkoušet, kolik barev k sobě ještě vlastně ladí? a pomohly by to víc zvednout černý punčocháče nebo černý triko?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam