• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LUSINDA: Ano, to je pravda. Já se kochám. Já tohle miluju.
    Ono to není pro každého. Je poznat, když je to křeč. Imho.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MULTICAT: jo to je ale AVU tam je možný všechno ❤️
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOUDY: naše prorektorka pro vědu a výzkum (na umělecké škole) měla dokonce bílou košili, Adidas tepláky s geoardim nebo jiným animace vzorem, červenými pruhy a špičatými botami. Tě dámě je 50 a byla velice chic.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DEB: repast mého oblečení z října, bostons & lesklý tepláky.

Já vím, že to není pro každého, ale vnímám to pro sebe správně. :)

XARGH
    XARGH --- ---
    ja nerozumim noseni veci ironicky. teda rozumim te nizsi cenove hladine onech veci :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tobě jsem kdysi taky napsala, že tvůj styl odívání vnímám jako formu umění. Jak říkám, já tomu nerozumím. :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    boužel v tom outfitu nedokážu rozklíčovat názor na green deal :(
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    RANDOM_NIGHT: to všecko tam vidíš?
    NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Naprosto.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já tomu vůbec nerozumím a fakt se mi strašně nelíbí ta barevná kombinace a ta kolize materiálů a střihů a nemám ráda takhle špičaté boty a tím outfitem jsem naprosto nadšená, protože je naprosto zjevné, že Deb je (duševně, fyzicky, sociálně) v bodě, kde ji nijak netrápí se obléknout (s ohledem na komentář vědomě) kontroverzně, a ať už jde o umění, sebevyjádření, politický statement, rejection therapy nebo čistě vlastní pohodlí, vítěz je tu ona. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Chybí tomu vkusná igelitová kabelka, třeba s logem nějakého řetězce, a se zlatým řetízkem.
    DEB
    DEB --- ---
    BACCARA: cerny samozrejme
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    DEB: Jako vozidlo doporučím w140, na cestu do Albánie ideální.
    DEB
    DEB --- ---
    MULTICAT: ja si taky jeste poridim zeleny a nebo cerveny, na jaro k hnedymu saku jako kdyz najdes ♡
    k tomu samozrejme birkeny
    ALTAR_OF_FILTH: muj denni chleb
    JIMX
    JIMX --- ---
    EMAET: ano ano, naprosto souhlasím :-)
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    Mně se to líbí. Jestli Deb vozí heroin z Albánie, tak je to přímo office uniform.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DR_NIKITA: jo zajímám, dokonce i o historii a vývoj módy. Musíš brát v úvahu i společenskou vrstvu co si ten oděv na sebe bere. U umělců a černých hiphoperu je to celkem jedno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DR_NIKITA: Jakoze v zahranici ted leti bily triko, cerny sacko a teplaky adidas kombinace? :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Hele a vy co to tady tak hejtite, zajimate se o modu nejak vic? Sledujete trendy treba ze zahranici? Me to prijde jak sraz strejcu pro ktery je nejvetsi modni vystrelek, kdyz si vezmou barevny ponozky k obleku :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DEB: mám ty kalhoty v zelený! líbí se mi, jak to máš zkombinovaný ♡
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam