• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: z anatomie
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MOODYCAT: no ale za co byla ta trojka?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A ted aspon mam prilezitost vsechny vydesit tim, ze jsem od zkousky z anatomie chodila na vsechny zkousky v jedny kosili.
    Neprala jsem ji, abych z ji neodstranila to stesti. Na konci studia uz byla pomerne nechutna, presto jsem smrdela min, nez 90% matfyzu.

Cervenej diplom nemam, mam prumer 1,25 a jednu trojku. Budiz mi to trestem :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DRABICZ: Krasne to mluvi pro to, aby se ustni zkousky na VS zrusily.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já si to docela pamatuju, co jsem měla u maturity, byla to letní kytičkovaná sukně a bílý tričko, styl nenadchneš ani neurazíš.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Cha, já chodil do tanečních v obleku, ve kterym se otec poprvý ženil. Byly to zvonáče.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak přemýšlím, za chvíli jde syn k maturitě, co by vlastně měl mít :D, pokud vím, má akorát oblek z tanečních s košilí, je to ok?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ja si to pamatuju uplne presne, mela jsem takovej moc peknej namornickej top se zlatejma knoflikama, a aby to bylo k maturite vhodny, pripravila jsem si na zidli pouzdrovou modrou sukni a cerny baleriny. A jak jsem se probudila nervozni, prisla mi ta sukne najednou desna, tak jsem si k tomu topu vzala cerny kratasy, puncochace a cerveny boty na podpatku. Vytrestala jsem se nejpozdejc u matiky, kde mi asi trikrat spadla krida a ja se pro ni furt shybala.... tridni se slivy "co vas to proboha napadlo" jen potvrdila situaci :-)) no nic, maturitu mam, tituly taky, historie se nepta.
    NEI
    NEI --- ---
    Já měla černej top, černý kalhoty a černý sako a vypadala jsem jak když jdu na pohřeb.
    Měsíc po maturitě jsem šla ve stejném oblečení na pohřeb mému tátovi.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já měl k maturitě i do tanečních oblek po otci. Byl jsem kočičák jak z katalogu, to nemohu říci.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak na gympli vicemene vsichni kluci meli oblek, z tanecnich.
    Easy.
    NOIK
    NOIK --- ---
    já měl po strejdovi o dvě čísla větší naftalínem nasáklé něco takového

..což mi způsobilo doživotní trauma z obleků a sak, které jsem tu ventiloval nedávno
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ja mela hedvabnou sukni s bilocernym prouzkem a cernou kosili. Byl to nadcasovej model, kamoska v nem pak par let na to statnicovala a ja v nem byla na pohovoru na americky ambasade. Ted ho taha nekdo z kliosu Nadeje. :))

Jednicky a cerveny diplomy!
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Já jsem měla černé kalhoty, slušnější tričko a sako z hedvábí, jaké se dnes už ani nesežene. Bohužel je mi velké i dnes.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    My jsme na maturitu dostali školní kravaty v barvách školy a s logem. Ještě jí někde mám.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Já si třeba nepamatuji úplně do detailu, co konkrétně jsem měl, ale vím, že to byl dvoudílný tmavý oblek s bílou košili jež měla vysokou příměs uměliny takže jsem měl zlitá záda jako GRANTORINO, jednobarevnou kravatu nejspíše světlejší nebo polosvětlé barvy a polobotky typu derby v celočerném provedení. Oproti spolužákovi, který měl maturitní oblek otce (pure 80's včetně té umělé růže v klopě!) to z hlediska etikety celkem ušlo :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUCCASH: Děkuju!
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    WRNQ: Sluší ti to :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    DEB: :D co to bylo za divadlo? :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: ale už byly sekáče a hrabárny z uk na periferii, kde se i za malé kapesné daly vyhrabat nositelné kousky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam